Facts

De onvertelde waarheid van echt harde seltzer

De onvertelde waarheid over echt harde seltzer

Truly Hard Seltzer heeft de drankenwereld stormenderhand veroverd en is een ongelooflijk populaire keuze onder consumenten geworden. Dit alcoholische bruiswater heeft een grote aanhang gekregen en wordt zelfs aangeprezen als een potentiële concurrent voor traditioneel bier. In dit artikel verkennen we de onvertelde waarheid over Truly Hard Seltzer, waarbij we dieper ingaan op de oorsprong, de unieke eigenschappen en de opkomst van het succes op de markt.

Echte harde seltzer: Een alcoholhoudend bruiswater

Truly Hard Seltzer is in wezen een alcoholische versie van bruisend water, meestal verrijkt met fruitsmaken. Het kwam voor het eerst op de markt in april 2016 en bood aanvankelijk drie smaken aan: Colima Lime, Grapefruit & Pomelo en Granaatappel. Op dat moment was Truly verkrijgbaar in glazen flessen die als sixpack werden verkocht. Het merk paste zich echter snel aan aan de stijgende populariteit van draagbare blikjes en trad daarmee in de voetsporen van het succesvolle merk White Claw.

Zichzelf onderscheiden: Truly Spiked en Sparkling

Toen Truly Hard Seltzer in 2016 op de markt kwam, maakte de categorie van bruisend water al een aanzienlijke groei door, waarbij consumenten op zoek waren naar lichtere drankopties. Truly lanceerde het merk aanvankelijk onder de naam “Truly Spiked and Sparkling”, met als doel een verfrissend alternatief te bieden voor mensen die willen genieten van bruisend water met een vleugje alcohol. Toen de term “harde seltzer” echter aan terrein won en steeds vaker werd gebruikt, veranderde Truly stilletjes zijn naam in Truly Hard Seltzer, om zich aan te sluiten bij de populaire categorie.

Een lid van de Boston Beer Company familie

Truly Hard Seltzer is een product van de Boston Beer Company, een bekende speler in de alcoholindustrie. Het bedrijf, dat ook merken als Twisted Tea en Angry Orchard Cider bezit, introduceerde Truly als een manier om een bredere doelgroep aan te spreken. Het succes van Truly heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de algehele groei van de Boston Beer Company. Het merk heeft een aanzienlijk marktaandeel en helpt de waarde van het bedrijf te verhogen.

Gezonder alternatief: Lager suikergehalte

Een van de aantrekkelijke aspecten van harde seltzers is hun lagere suikergehalte in vergelijking met andere alcoholische dranken. Vooral Truly Hard Seltzer gaat prat op zijn lichtere profiel. Een blikje White Claw van 12 oz, een belangrijke concurrent, bevat 100 calorieën en twee gram suiker. Ter vergelijking: Truly Hard Seltzer bevat nog minder calorieën en suiker, met slechts 100 calorieën en één gram suiker in een vergelijkbare portiegrootte. Dit maakt Truly een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een verfrissende drank zonder schuldgevoel.

Receptherziening voor gedurfde smaken

Sinds de lancering heeft Truly Hard Seltzer verschillende updates van het productaanbod ondergaan. In oktober 2019 kondigde het merk een receptvernieuwing aan voor alle 13 toenmalige smaken. Het doel was om gedurfdere smaken te creëren die de algehele smaakervaring zouden verbeteren. De vernieuwde recepten brachten de fruitsmaken naar de voorgrond, waardoor consumenten een meer uitgesproken en plezierige drinkervaring kregen. Dit was de tweede keer dat Truly het recept veranderde sinds het eerste debuut, wat de toewijding van het merk aan innovatie laat zien.

Van de tap: Truly Hard Seltzer in bars en restaurants

In een stap die de beschikbaarheid uitbreidde, werd Truly Hard Seltzer officieel beschikbaar op tap in augustus 2019. Dit betekende dat bars en restaurants vaten Truly konden kopen om de populaire harde seltzer van de tap te serveren. Truly Hard Seltzer van de tap wordt op de markt gebracht als een uitstekend alternatief voor wodka frisdrank en biedt dezelfde vijf volumeprocent alcohol (ABV) als zijn tegenhanger in blik. Geserveerd in een glas met een kneepje citroen of limoen, biedt Truly van de tap een verfrissende en handige keuze voor consumenten.

Marktleider in harde seltzer

De markt voor harde seltzer heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, met talloze merken die strijden om de aandacht van de consument. Zowel White Claw Hard Seltzer als Truly Hard Seltzer zijn echter naar voren gekomen als de dominante spelers in de categorie. In 2019 was White Claw goed voor 54 procent van de verkoop van harde seltzer, terwijl Truly de tweede plaats innam met een aanzienlijk marktaandeel. Samen hebben deze twee merken maar liefst 85 procent van de markt voor harde seltzer in handen, wat hun positie als leiders in de sector verstevigt.

Geniet van de harde seltzer sorbet van Truly

De combinatie van eten en alcohol wordt steeds populairder, en Truly heeft deze trend omarmd door Truly Hard Seltzer Ice Cream en Sorbet te introduceren. Deze bevroren lekkernijen, die in juni 2020 op de markt komen, hebben dezelfde vijf procent ABV als de ingeblikte versie van Truly. Met smaken zoals sorbet en ijs doordrenkt met Truly Hard Seltzer, kunnen consumenten genieten van een zoete en verfrissende zomertraktatie met een vleugje alcohol. Of het nu gaat om een bolletje Truly Hard Seltzer-sorbet of een hapje Truly Hard Seltzer-ijs, deze innovatieve producten geven een unieke draai aan traditionele diepvriesdesserts.

Conclusie

Truly Hard Seltzer heeft een aanzienlijke impact gehad op de drankenindustrie en heeft de harten en smaakpapillen van consumenten over de hele wereld veroverd. Vanaf het bescheiden begin in glazen flessen tot de huidige status als een toonaangevend merk in de markt van harde seltzer, heeft Truly zich voortdurend ontwikkeld om aan de eisen en voorkeuren van haar publiek te voldoen. Met zijn brede scala aan smaken, lagere suikergehalte en innovatieve productaanbiedingen zoals tapopties en bevroren traktaties, heeft Truly Hard Seltzer zijn plaats verstevigd als een verfrissende en populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een lichtere en smaakvollere alcoholische drank. Terwijl de categorie van harde seltzer blijft groeien, blijft Truly in de voorhoede en geeft het vorm aan de toekomst van de industrie.

FAQ

Wat is echt harde seltzer?

Truly Hard Seltzer is een alcoholisch bruiswater met fruitsmaken. Het biedt een lichter en verfrissend alternatief voor traditionele alcoholische dranken zoals bier. Met zijn lage caloriegehalte en brede scala aan smaken heeft Truly aan populariteit gewonnen onder consumenten die op zoek zijn naar een gezondere en smaakvollere drankoptie.

Wanneer werd Truly Hard Seltzer voor het eerst gelanceerd?

Truly Hard Seltzer kwam voor het eerst op de markt in april 2016. Het werd aanvankelijk geleverd in glazen flessen die als sixpack werden verkocht. Het merk schakelde echter al snel over op draagbare blikjes om in te spelen op de stijgende vraag naar handige dranken voor onderweg.

Wat onderscheidt Truly Hard Seltzer van andere merken harde seltzer?

Truly werd aanvankelijk gelanceerd als “Truly Spiked and Sparkling”, waarmee het zich onderscheidde van andere merken in de categorie. Het doel was om een verfrissende bruiswateroptie te bieden met een vleugje alcohol voor degenen die een lichtere drankkeuze wilden. Na verloop van tijd werd Truly bekend als Truly Hard Seltzer, om zijn positie als prominente speler in de markt van harde seltzer te benadrukken.

Hoe verhoudt Truly Hard Seltzer zich tot andere alcoholische dranken op het gebied van suiker- en caloriegehalte?

Truly Hard Seltzer is trots op zijn lagere suiker- en caloriegehalte in vergelijking met veel andere alcoholische dranken. In een 12-ounce portie bevat Truly meestal ongeveer 100 calorieën en één gram suiker. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een schuldvrije en verfrissende alcoholische drank.

Kan Truly Hard Seltzer van de tap worden gedronken in bars en restaurants?

Ja, Truly Hard Seltzer is verkrijgbaar van de tap in geselecteerde bars en restaurants. Hierdoor kunnen etablissementen Truly serveren als een tapdrank, vergelijkbaar met bier. Truly Hard Seltzer van de tap is een handige en verfrissende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele mixdrankjes of bieren.

Welke unieke producten heeft Truly naast dranken in blik geïntroduceerd?

Truly heeft zijn productaanbod uitgebreid tot andere producten dan dranken in blik. In juni 2020 introduceerde Truly Truly Hard Seltzer Ice Cream en Sorbet. Deze diepvrieslekkernijen hebben hetzelfde alcoholpercentage als de ingeblikte versie van Truly en bieden consumenten een unieke draai aan traditionele diepvriesdesserts. Met smaken die doordrenkt zijn met Truly Hard Seltzer, bieden deze innovatieve producten een verfrissende en boozy traktatie om ’s zomers van te genieten.