Facts

Deze beroemde muzikant helpt bij het kweken van avocado’s voor Chipotle

Deze beroemde muzikant teelt avocado’s voor Chipotle: Een duurzaam partnerschap

Chipotle Mexican Grill staat bekend om zijn heerlijke menu-items en een van de favorieten onder de klanten is hun smaakvolle guacamole. Hoewel het recept voor Chipotle’s guacamole eenvoudig lijkt, zit er een fascinerend verhaal achter de herkomst van het hoofdingrediënt – avocado’s. Het blijkt dat een beroemde muzikant, Jason Mraz, een belangrijke rol speelt bij het leveren van biologische avocado’s aan Chipotle, afkomstig van zijn familieboerderij. Laten we ons verdiepen in de details van deze unieke samenwerking en zijn inzet voor duurzaamheid.

De passie van een muzikant voor landbouw

Jason Mraz, een tweevoudig Grammy-winnaar die bekend staat om zijn muzikale talenten, begon in 2004 aan een andere reis toen hij een avocadoboomgaard van 17 hectare kocht. De Mraz Family Farms in Californië werd een liefdeswerk voor Jason, zijn vrouw Christina en hun gezinsleden. Naast het verbouwen van koffie richt de boerderij zich ook op het verbouwen van biologische avocado’s met behulp van duurzame landbouwmethoden.

Een gedeelde toewijding aan duurzaamheid

Chipotle zet zich al lange tijd in om ingrediënten van hoge kwaliteit te betrekken van lokale boeren die prioriteit geven aan duurzame landbouwmethoden. In lijn met deze toewijding werkt de fastfoodketen samen met 54 boeren in de Verenigde Staten, waaronder Jason Mraz. Door een deel van zijn avocado’s in te kopen bij Mraz Family Farms, steunt Chipotle regeneratieve, biologische landbouw en draagt het bij aan de bevordering van een gezonder milieu.

Een betere wereld creëren

Zowel Jason Mraz als Chipotle delen de overtuiging dat de manier waarop we ons voedsel verbouwen een directe invloed heeft op de toekomst van onze planeet. Laurie Schalow, Chief Corporate Affairs Officer van Chipotle, benadrukt het belang van samenwerking met mensen zoals Jason Mraz, die gepassioneerd zijn over het cultiveren van een betere wereld door middel van duurzame landbouw. Door te kiezen voor avocado’s uit de boomgaard van Mraz, verzekert Chipotle zich niet alleen van producten van de hoogste kwaliteit, maar steunt het ook een milieuvriendelijke landbouwaanpak.

Avocadoproductie voor Chipotle

Chipotle’s toewijding aan het gebruik van verse en lokale ingrediënten is duidelijk te zien in de avocadoketen. Hoewel de keten dit jaar naar verwachting maar liefst 4,5 miljoen kisten avocado’s zal gebruiken, komt een klein deel van die aanvoer rechtstreeks uit de avocadoboomgaard van Jason Mraz. Dit betekent dat wanneer je geniet van een portie guacamole van Chipotle, je de kans hebt om avocado’s te proeven die door de muzikant zelf zijn gekweekt.

De voordelen van Chipotle’s guacamole

Chipotle’s guacamole heeft een trouwe schare fans, dankzij het eenvoudige maar heerlijke recept. Gemaakt met slechts zes ingrediënten – limoensap, koriander, rode ui, jalapeño, koosjer zout en Hass avocado’s – is het een perfecte aanvulling op de burrito’s, taco’s en andere menu-items van de keten. Het gebruik van verse, biologische avocado’s van Jason Mraz’s boerderij voegt een uniek tintje toe aan de guacamole, verbetert de smaak en ondersteunt duurzame landbouw.

Een partnerschap dat het verschil maakt

De samenwerking tussen Jason Mraz en Chipotle laat de kracht zien van duurzame partnerschappen in de voedselindustrie. Door bewust te kiezen voor het ondersteunen van lokale boeren die zich houden aan biologische en regeneratieve landbouwpraktijken, stelt Chipotle een voorbeeld voor andere etablissementen. Door deze samenwerking genieten klanten niet alleen van heerlijk eten, maar dragen ze ook bij aan een milieuvriendelijkere en veerkrachtigere toekomst.
Dus de volgende keer dat je geniet van de guacamole van Chipotle, neem dan even de tijd om de toewijding van zowel de beroemde muzikant als de fastfoodketen te waarderen bij het bieden van een duurzame en smaakvolle eetervaring. Deze opmerkelijke samenwerking tussen de muziekwereld en duurzame landbouw is een voorbeeld van de positieve impact die kan worden bereikt door bewuste keuzes in de voedselindustrie.

FAQ

Wie is Jason Mraz?

Jason Mraz is een tweevoudig Grammy-winnende muzikant die bekend staat om zijn succesvolle muziekcarrière. Naast zijn muzikale inspanningen is hij ook een gepassioneerd boer en runt hij Mraz Family Farms, waar biologische avocado’s worden geteeld voor Chipotle.

Hoe raakte Jason Mraz betrokken bij de avocadoteelt?

In 2004 kocht Jason Mraz een avocadoboomgaard van 17 hectare in Californië. Samen met zijn familieleden begon hij avocado’s te verbouwen met behulp van duurzame landbouwmethoden. Deze onderneming leidde tot een partnerschap met Chipotle, waar een deel van de avocadovoorraad van de keten afkomstig is van Mraz Family Farms.

Wat is het belang van avocado’s van lokale boeren?

Chipotle zet zich in voor het ondersteunen van lokale boeren die prioriteit geven aan duurzame landbouwmethoden. Door avocado’s te betrekken van Mraz Family Farms en andere lokale leveranciers, bevordert Chipotle milieuvriendelijke landbouw, vermindert het de transportemissies en garandeert het zijn klanten producten van de hoogste kwaliteit.

Hoe draagt Chipotle’s samenwerking met Jason Mraz bij aan duurzaamheid?

Chipotle gelooft dat de manier waarop we ons voedsel verbouwen een directe invloed heeft op de toekomst van onze planeet. Door samen te werken met Jason Mraz en andere gepassioneerde boeren die biologisch en regeneratief boeren, ondersteunt Chipotle duurzame landbouw en werkt het aan een gezonder milieu, zowel ecologisch als economisch.

Hoe worden avocado’s uit Jason Mraz’s boomgaard gebruikt in Chipotle’s guacamole?

Een deel van de avocado’s van Mraz Family Farms wordt gebruikt voor de guacamole van Chipotle. Deze biologische avocado’s, die bekend staan om hun kwaliteit en smaak, worden gecombineerd met limoensap, koriander, rode ui, jalapeño en koosjer zout om de heerlijke guacamole te maken die in de restaurants van Chipotle wordt geserveerd.

Wat is de impact van deze samenwerking op de klanten van Chipotle?

Chipotle’s samenwerking met Jason Mraz biedt klanten de mogelijkheid om duurzame landbouwpraktijken te ondersteunen terwijl ze genieten van hun favoriete Chipotle-menu-items. De wetenschap dat een deel van de avocado’s die worden gebruikt in de guacamole afkomstig is uit de boomgaard van Mraz voegt een uniek en speciaal tintje toe aan de eetervaring, waardoor klanten deel uitmaken van een beweging in de richting van een beter en duurzamer voedselsysteem.