Facts

De vreemdste dingen die Donald Trump heeft gegeten

De vreemdste dingen die Donald Trump heeft gegeten

Donald Trump, de voormalige president van de Verenigde Staten, staat bekend om zijn onconventionele keuzes en voorkeuren, en dat geldt ook voor zijn eetgewoonten. Hoewel hij misschien niet de meest avontuurlijke eter is, hebben de eigenaardige eetgewoonten van Trump de aandacht van velen getrokken. Van zijn unieke benadering van pizza tot zijn doorbakken steaks en enorme fastfoodbestellingen, hier zijn een paar van de vreemdste dingen die Donald Trump heeft gegeten.

Pizza met een vork, houd de korst vast

Een van Trumps eigenaardige gewoontes is pizza eten met mes en vork. In een video die Trump zelf heeft uitgebracht, legt hij uit dat hij er de voorkeur aan geeft om de bovenkant van de pizza te verwijderen en alleen de saus, kaas en toppings te eten. Hij beweert dat deze methode hem helpt om zijn gewicht laag te houden. Interessant is dat Trump ooit woordvoerder was voor de gevulde pizza met korst van Pizza Hut, wat vragen oproept over zijn eerdere voorliefde voor korst.

Keiharde biefstuk met ketchup

De doorbakken biefstukken van Trump hebben nogal wat opschudding veroorzaakt onder voedselliefhebbers. De meeste chef-koks raden aan om steaks op een gemiddelde temperatuur te bakken om de smaak en malsheid te behouden. Trump geeft echter de voorkeur aan doorbakken steaks, vaak omschreven als “keihard”. Om de controverse nog groter te maken, serveert hij zijn doorbakken steaks met ketchup, een smaakmaker die normaal gesproken niet geassocieerd wordt met stukken vlees van hoge kwaliteit.

Iets exotischere varianten op biefstuk

Ondanks zijn liefde voor biefstuk, houdt Trump het bij vertrouwde smaken, zelfs als hij naar het buitenland reist. In verschillende landen kreeg hij verschillende variaties van biefstuk voorgeschoteld, maar geen van hen waagde zich op echt exotisch terrein. Of het nu ossenhaas met foie gras en rode curry in Israël is of gegrilde entrecote met rode uien, geitenricotta en dadels in Argentinië, de culinaire avonturen van Trump lijken zich te beperken tot kleine variaties op zijn geliefde biefstuk.

Burgers voor fijnproevers worden gewoon

Trump staat ook bekend om zijn voorliefde voor hamburgers, maar zelfs daar geeft hij zijn eigen draai aan. In de beroemde 21 Club bestelt hij de “21” Burger, knapperig gebakken en overgoten met Amerikaanse kaas, in plaats van te genieten van de gastronomische ervaring die het restaurant biedt. Daarnaast probeerde hij ooit de Quarter Pounder met kaas van McDonald’s na te maken in het Witte Huis, waaruit zijn voorkeur voor fastfood blijkt, zelfs in de presidentiële setting.

IJs in de vorm van Mt. Fuji

Tijdens een banket in Japan kreeg Trump een dessert voorgeschoteld dat de aandacht trok van velen – een bolletje ijs in de vorm van de berg Fuji. Hoewel er geen foto’s van het dessert beschikbaar waren, wekte de unieke presentatie nieuwsgierigheid en amusement op. Het lijkt erop dat zelfs als het om ijs gaat, Trump van een vleugje nieuwigheid houdt.

Een dozijn cola light per dag

Trump’s favoriete drankje, of beter gezegd obsessie, is Diet Coke. Naar verluidt drinkt hij maar liefst twaalf Diet Cokes per dag. Hoewel dit niet geheel ongewoon is, is het ongetwijfeld buitensporig. De kunstmatige zoetstoffen in Diet Coke doen vragen rijzen over de mogelijke gevolgen van zo’n gewoonte voor de gezondheid.

Een superdupermaaltijd van McDonald’s

Misschien wel een van de meest beruchte aspecten van de eetgewoonten van Trump is zijn voorliefde voor fastfood, met name McDonald’s. Volgens voormalige campagnemedewerkers bestelde hij vaak twee Big Macs, twee Filet-O-Fish sandwiches en een grote chocoladeshake. Volgens voormalige campagnemedewerkers bestelde hij vaak twee Big Macs, twee Filet-O-Fish sandwiches en een grote chocoladeshake. Deze enorme bestelling komt neer op meer dan 2700 calorieën, ruim boven een normale dagelijkse inname. De unieke twist van Trump is echter dat hij beweert het brood uit zijn hamburgers te verwijderen, waardoor het aantal calorieën aanzienlijk wordt verminderd.

Conclusie

De eetgewoonten van Donald Trump hebben zeker de wenkbrauwen doen fronsen en discussies onder voedselliefhebbers aangewakkerd. Hoewel zijn voorkeuren misschien neigen naar het onconventionele en soms buitensporige, geven ze een kijkje in zijn unieke culinaire keuzes. Of het nu gaat om zijn eigenzinnige pizza-eettechniek, doorbakken steaks met ketchup of massale fastfoodbestellingen, de eetgewoonten van Trump blijven fascineren en intrigeren. Of je ze nu leuk vindt of niet, ze maken ontegenzeggelijk deel uit van zijn larger-than-life persona.

FAQ

Waarom eet Donald Trump pizza met mes en vork?

De manier waarop Trump pizza eet met mes en vork is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Hij beweert dat het verwijderen van de korst en het eten van alleen de saus, kaas en toppings hem helpt om op gewicht te blijven.

Waarom heeft Trump zijn steaks het liefst doorbakken?

Trump’s voorkeur voor doorbakken steaks is gewoon een kwestie van persoonlijke smaak. Terwijl de meeste chef-koks aanraden om steaks op een gemiddelde temperatuur te bakken voor een optimale smaak en malsheid, houdt Trump van zijn steaks die door en door gaar zijn.

Welke smaakmaker combineert Trump met zijn doorbakken steaks?

Trumps favoriete smaakmaker bij zijn doorbakken steaks is ketchup. Hoewel dit misschien geen traditionele combinatie is voor stukken vlees van hoge kwaliteit, heeft het wel zijn persoonlijke voorkeur.

Probeert Donald Trump de lokale keuken wanneer hij naar het buitenland reist?

Wanneer hij naar het buitenland reist, houdt Trump het vaak bij vertrouwde smaken en kiest hij vaak voor steakgerechten. Hoewel hij zich af en toe waagt aan kleine variaties van biefstuk in verschillende landen, blijven zijn culinaire avonturen relatief beperkt.

Hoeveel Diet Cokes drinkt Donald Trump op een dag?

Naar verluidt drinkt Donald Trump ongeveer twaalf Diet Cokes per dag. Deze buitensporige consumptie geeft aanleiding tot bezorgdheid over de mogelijke gevolgen voor de gezondheid van het consumeren van zo’n grote hoeveelheid kunstmatig gezoete dranken.

Wat is de favoriete fastfoodketen van Trump?

Trump heeft een voorliefde voor McDonald’s getoond en bestelt vaak grote hoeveelheden eten bij de fastfoodketen. Zijn grote bestellingen, zoals meerdere hamburgers en sandwiches, zijn berucht geworden en worden gezien als een weerspiegeling van zijn voorkeuren voor fastfood.