HART // Nieuwe TOP vegan hotspot in Antwerpen

HART is een nieuwe vegan hotspot op de Minderbroedersrui in Antwerpen centrum. Net voor de eerste keer gaan brunchen en, jawel, mijn hart is al veroverd (*ba dum tsss*).

DSC_0540

Vegan brunchen in Antwerpen

Suuuperlekker kwaliteitsvol eten, prachtige inrichting… Echt top. Ook zéker een aanrader voor niet-vegans, want het is gewoon écht megalekker.

Omdat we met een hoopje gingen eten (het aantal personen spaar ik je, je hoeft niet te weten hoeveel we geboeft hebben :):):)) kon ik van heel veel gerechtjes proeven. De beste mensen om mee op restaurant te gaan zijn toch degene waarmee je alles deelt, ook je vorken, amiright?

Mijn favorieten: de vegan wentelteefjes en de scrambled tofu. Normaal vind ik scrambled tofu niet zo wauw. Redelijk droog en redelijk ver van de ‘feel’ van het scrambled eitje waarop het zou moeten lijken. Bij HART was de scrambled tofu helemaal niet droog en echt perfect afgekruid. Qua textuur zat het echt goed, ik weet niet hoe ze het doen, maar they did.

De toast met cashew ricotta en gebakken paddenstoelen was ook gewéldig. Lekker gepeperde ‘ricotta’ op fantastisch goed brood. Ik heb ook een zwak voor gebakken paddenstoelen, dusja… En dat afgewerkt met frisse rucola en friszure granaatappelpitjes.

De lasagne is gemaakt met gegrilde groenten en ook een soort van vegan kaas (gelijkaardig aan de cashew ricotta) en daardoor lekker romig. Ook een toppertje.

DSC_0543DSC_0548DSC_0550DSC_0555

Vegan wentelteefjes

DSC_0556DSC_0557DSC_0558

Vegan pancakesDSC_0561DSC_0562

Vegan toast met cashew ricotta, paddenstoelen en rucola ❤ DSC_0563DSC_0564DSC_0565

Vegan toast avocado (kunstwerkje?)DSC_0566DSC_0567

Vegan lasagneDSC_0568

Vegan scrambled tofuDSC_0570DSC_0572DSC_0574

Mijn score? 9,5/10. Ik ga niet vaak ergens eten waar ik het zo lekker vind. Dat komt natuurlijk omdat ik veel gewoon ben, aangezien ik half mijn leven in de keuken doorbreng (#ikoverdrijf).

Wil je meer tips over vegan eten en fairtrade fashion? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomliving.blog en dan kan ik mee volgen.

Meer lezen?

Vegan hotspots Antwerp (BE) + map

5 x delicious vegan sweets in Antwerp (BE) 🍰🍩🍦🍪

Carotterie 2000 – béste vegan lunch

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s