Vegan Sinterklaas

Vegan Sinterklaassnoep moet echt niet onderdoen voor niet-vegan Sinterklaassnoep. En omdat homemade lekkers nog altijd het lekkerste is, maakte ik superlekkere gevulde speculaas van Lisa Goes Vegan. Aanrader!

Verder vond mijn vriend voor mij pure Tony’s Chocolonely-letters (dat is fairtrade chocolade 💜), gewone en met pepernoot. Hmmmm 💜💜💜!

DSC_0767

Vorig jaar was ik enorm enthousiast over de vegan Sinterklaas-mannetjes van Wiloco. Ik bestelde ze via Veganistisch Koken. Ik vond het superleuk dat ik die mannetjes in 3 kleuren kon bestellen en dat ze toch vegan waren, ‘lekker echt’. Maar… de chocolade was eigenlijk niet zò lekker. Ik was vooral enthousiast over het feit dat het bestond.

Schermafbeelding 2017-12-06 om 21.08.55

Dit jaar koos ik dus voor lekkere Tony’s Chocolonely en een zelfgemaakte speculaas.

Andere receptjes die ik nog wil uittesten (maar eerder voor de volgende jaren) zijn:

  1. Speculaas-amandelcake van Lisa Goes Vegan
  2. (Harde) speculaas voor Sinterklaas van Plantbased

Hmmmm! 🙂

Hebben jullie nog lekkere herfstige receptjes?

Schermafbeelding 2017-12-06 om 20.56.29

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s