Vegan Sinterklaas

Vegan Sinterklaassnoep moet echt niet onderdoen voor niet-vegan Sinterklaassnoep. En omdat homemade lekkers nog altijd het lekkerste is maakte ik superlekkere gevulde speculaas van Lisa Goes Vegan. Aanrader!

Verder vond mijn vriend voor mij pure Tony’s Chocolonely-letters (dat is fairtrade chocolade πŸ’œ), gewone en met pepernoot. Hmmmm πŸ’œπŸ’œπŸ’œ!

DSC_0767

Vorig jaar was ik enorm enthousiast over de vegan Sinterklaas-mannetjes van Wiloco. Ik bestelde ze via Veganistisch Koken. Ik vond het superleuk dat ik die mannetjes in 3 kleuren kon bestellen en dat ze toch vegan waren, ‘lekker echt’. Maar… de chocolade was eigenlijk niet zΓ² lekker. Ik was vooral enthousiast over het feit dat het bestond.

Schermafbeelding 2017-12-06 om 21.08.55

Dit jaar koos ik dus voor lekkere Tony’s Chocolonely en een zelfgemaakte speculaas.

Andere receptjes die ik nog wil uittesten (maar eerder voor de volgende jaren) zijn:

  1. Speculaas-amandelcake van Lisa Goes Vegan
  2. (Harde) speculaas voor Sinterklaas van Plantbased

Hmmmm! πŸ™‚

Hebben jullie nog lekkere herfstige receptjes?

Schermafbeelding 2017-12-06 om 20.56.29

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s