Facts

Universal Orlando’s Halloween Horror Nights menu ziet er eng goed uit

Onthulling van de sinistere geneugten van het Halloween Horror Nights-menu van Universal Orlando

Als fervent bezoeker van Universal Orlando’s Halloween Horror Nights kan ik bevestigen dat het culinaire aanbod van het evenement net zo spannend is als de spookhuizen zelf. Het menu van 2024 is een waar feest voor de zintuigen, deskundig samengesteld om de griezelige sfeer aan te vullen en gasten onder te dompelen in de macabere thema’s van elke attractie.

Thematraktaties om je trek te stillen

Een van de opvallende kenmerken van het menu van dit jaar is de manier waarop elk spookhuis zijn eigen unieke gerecht heeft geïnspireerd. Neem bijvoorbeeld de Bloody Snowball, een decadente chocoladetaart met marshmallow botercrème glazuur en een kokosnoot topping, ontworpen om het ijzingwekkende “Yeti: Campground Kills” huis. Of de Left Behind Ravioli, met marinara saus, truffel emulsie en gebakken enoki paddenstoelen, een knipoog naar de door schimmel geteisterde wereld van “The Last of Us”.
De creativiteit gaat verder dan de spookhuizen, zoals blijkt uit de Mummy Oreo Cheesecake Pop, een monsterlijke traktatie geïnspireerd op “Universal Monsters: Unmasked,” en de pinda “blooder” smash burger, compleet met een “vampire bun,” die de vampier vibe van de “Vamp ’69: A Summer of Blood” tot leven brengt.

Niet-gethematiseerde lekkernijen en terugkerende favorieten

Hoewel de thema-aanbiedingen de sterren van de show zijn, is Universal Orlando de meer traditionele Halloween Horror Nights-traktatie niet vergeten. Gasten kunnen zich tegoed doen aan de Rotting Pumpkin, een decadente crème brûlée van botercrème en pompoenspek, of de Trick or Treat Bucket, een verzameling favoriete snoepjes.
Voor mensen met dieetbeperkingen heeft het park een veganistische wandelende taco gemaakt, compleet met veganistische mozzarella, chorizo, maïssalsa en meer. En laten we de terugkeer van geliefde items uit het verleden niet vergeten, zoals de Fried Zombie Brains (bloemkoolroosjes) en de Burning Skull cocktail, compleet met een souvenirbeker.

Indrukwekkende eetervaringen

Om de Halloween Horror Nights ervaring verder te verbeteren, heeft Universal Orlando een reeks thematische eetgelegenheden samengesteld. De terugkeer van de Dead Coconut Club en het debuut van de Peacock’s Halloween Horror Bar beloven gasten mee te nemen naar het hart van de griezelige festiviteiten, met verleidelijke drankjes en een dansvloer.
Als fervent Halloween Horror Nights-enthousiasteling kan ik met een gerust hart zeggen dat het menu van dit jaar een waar meesterwerk is, waarin het macabere en het heerlijke op een manier worden gecombineerd die de algehele ervaring verheft. Of je nu een sensatiezoeker of een fijnproever bent, de spookachtige geneugten van Universal Orlando’s Halloween Horror Nights zullen zeker een blijvende indruk achterlaten.

FAQ

Op het menu staan verschillende thematraktaties die geïnspireerd zijn op de spookhuizen en griezelzones van het evenement. Dit zijn onder andere de Bloody Snowball (chocoladetaart met marshmallowbotercrème en kokostopping) voor “Yeti: Campground Kills”, de Left Behind Ravioli (met marinara saus, truffel emulsie en gebakken enoki paddenstoelen) voor “The Last of Us”, de Mummy Oreo Cheesecake Pop voor “Universal Monsters: Unmasked” en de pinda “blooder” smash burger voor “Vamp ’69: A Summer of Blood.

Zijn er ook niet-gethematiseerde etenswaren verkrijgbaar?

Ja, het menu bevat ook niet-thema-artikelen, zoals de Rotting Pumpkin (crème brûlée met botercrème en pompoensmaak) en de Trick or Treat Bucket (een verzameling favoriete snoepjes). Er is ook een veganistische wandelende taco-optie voor gasten met dieetbeperkingen.

Wat zijn enkele terugkerende favorieten van voorgaande jaren?

Enkele fan-favoriete items die dit jaar terugkeren zijn de Fried Zombie Brains (bloemkoolroosjes) en de Burning Skull cocktail, die wordt geleverd met een souvenirbeker. Andere terugkerende favorieten zijn de Twisted Tater Blood N’ Guts, S’mores Fries en Pizza Fries.

Welke nieuwe thematische eetervaringen worden er aangeboden?

Naast het voedselaanbod introduceert Universal Orlando nieuwe thematische eetervaringen voor Halloween Horror Nights. Deze omvatten de terugkeer van de Dead Coconut Club en het debuut van de Peacock’s Halloween Horror Bar, met drankjes en een dansvloer.

Wat is de algemene focus van het menu van Halloween Horror Nights?

Het menu voor Halloween Horror Nights van dit jaar is gericht op het creëren van een meeslepende en thematische ervaring voor gasten. Het eten is zo ontworpen dat het de griezelige sfeer aanvult en aansluit bij de verhalen van de spookhuizen en scare zones, zodat gasten volledig kunnen opgaan in de macabere festiviteiten.