Facts

Het aantal Amerikanen met een grill zou u kunnen verbazen

Grillen: Een typisch Amerikaans tijdverdrijf

Als fervent griller vond ik de statistieken in dit artikel erg fascinerend. Het is ongelooflijk om te horen dat maar liefst 70% van de Amerikaanse volwassenen een grill heeft, een aantal dat echt alle verwachtingen lijkt te tarten. Maar wat nog intrigerender is, is het verschil tussen het bezit van een grill en het daadwerkelijke gebruik ervan.

De grillparadox

Het artikel onthult dat tijdens de vorige volkstelling het aantal bezitters van een grill bijna verdubbelde ten opzichte van het aantal mensen dat hun grill daadwerkelijk gebruikte. Hoewel het niet verrassend is dat sommige mensen grills hebben die grotendeels ongebruikt blijven, is de omvang van deze kloof toch wel opmerkelijk. Het roept de vraag op: waarom bezitten zoveel Amerikanen een grill als ze er niet volledig gebruik van maken?

De opkomst van de grillmarkt

Het artikel gaat ook in op de verwachte groei van de grillmarkt, die in 2021 naar verwachting $ 2,6 miljard per jaar zal bedragen. Deze expansie wordt deels gedreven door de trend van het “bezit van meerdere grills”, waarbij het artikel opmerkt dat 79% van de Amerikaanse volwassenen nog steeds slechts één grill bezit. Het artikel suggereert echter ook dat er een grens kan zijn aan het aantal grills dat een huishouden echt nodig heeft, omdat grills over het algemeen duurzame producten zijn.

De geneugten van grillen

Als iemand die enorm geniet van grillen, begrijp ik de aantrekkingskracht van meer dan één grill. Of het nu is om grotere bijeenkomsten te organiseren, om te experimenteren met verschillende brandstofbronnen of om gewoon een back-up te hebben in geval van storingen, er zijn zeker geldige redenen voor de trend van meerdere grills. Uiteindelijk gaat het plezier van grillen niet alleen om het eindresultaat, maar om de hele ervaring – het knetteren van de vlammen, de geur van verkoold vlees en groenten en de voldoening van het met je eigen handen bereiden van een heerlijke maaltijd.

Het grillleven omarmen

Tot slot geven de statistieken in dit artikel een fascinerend beeld van de gewoonten van Amerikanen om te grillen. Hoewel de schijnbare discrepantie tussen bezit en gebruik raadselachtig lijkt, is het een bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van grillen als een geliefd tijdverdrijf. Ik ben benieuwd hoe de grillmarkt zich verder ontwikkelt en hoe meer Amerikanen geïnspireerd kunnen worden om de geneugten van het buiten koken te omarmen.

FAQ

Welk percentage Amerikaanse volwassenen heeft een grill?

Volgens het artikel hebben 7 van de 10 Amerikaanse volwassenen, oftewel 70%, een grill.

Hoe verhoudt het bezit van een grill zich in de VS tot Canada?

In het artikel staat dat in Canada 8 van de 10 mensen, oftewel 80%, een grill heeft, wat hoger is dan het Amerikaanse percentage van 70%.

Wat is het verschil tussen bezit van een grill en daadwerkelijk gebruik?

Het artikel onthult dat tijdens de vorige volkstelling het aantal mensen dat een grill bezat bijna twee keer zo groot was als het aantal mensen dat er daadwerkelijk gebruik van maakte.

Wat is de verwachte groei van de grillmarkt?

Het artikel haalt een onderzoek aan van The Freedonia Group dat voorspelt dat de vraag naar grills zal groeien tot 2,6 miljard dollar per jaar in 2021, wat neerkomt op een groei van 2,4% per jaar.

Waarom willen sommige huishoudens meer dan één grill?

Het artikel suggereert dat “het bezit van meerdere grills het marktpotentieel blijft uitbreiden”, maar het gaat niet in op de specifieke redenen waarom iemand meer dan één grill zou willen. Mogelijke redenen zouden kunnen zijn: grotere bijeenkomsten organiseren, experimenteren met verschillende brandstofbronnen of een back-up hebben in geval van storingen.

Wat zijn de beperkingen voor het maximum aantal barbecues dat een huishouden mag bezitten?

Het artikel merkt op dat het feit dat grills over het algemeen duurzame producten zijn “het maximale aantal in eigendom beperkt”, wat impliceert dat er een praktische limiet is aan het aantal grills dat een huishouden echt nodig heeft of wil bezitten.