Facts

De waarheid over de Italiaanse B.M.T.-sandwich van Subway

De Italiaanse BMT: een hoofdbestanddeel van de metro

Als oude Subway-liefhebber heb ik altijd genoten van de klassieke Italiaanse BMT sandwich. Het is een eenvoudige maar bevredigende optie die al jaren een vaste waarde is op het menu van Subway. De combinatie van Genoa-salami, pittige pepperoni en ham uit het Zwarte Woud zorgt samen met de verse groenten en het geroosterde brood voor een heerlijke en vullende maaltijd.

Wat zit er in een naam?

Een van de meest intrigerende aspecten van de Italiaanse BMT is de naam. Zoals het artikel uitlegt, staat “BMT” voor “Bigger, Meatier, Tastier,” wat een speelse knipoog is naar het oude Brooklyn Manhattan Transit systeem. Het “Italiaanse” gedeelte is echter een beetje een mysterie, aangezien geen van de ingrediënten echt Italiaans is. Misschien is het de Genuaanse salami die het die Italiaanse flair geeft.

Populariteit en evolutie

De Italiaanse BMT is al heel lang een van de best verkopende broodjes van Subway. In 2011 serveerde het bedrijf bijna 2800 sandwiches en salades per minuut, met de Italiaanse BMT als grote favoriet. Hoewel de populariteit in de loop der jaren is afgenomen, blijft de sandwich een klassieke keuze voor Subway klanten.

Een veelzijdige optie

Een van de geweldige dingen aan de Italiaanse BMT is zijn veelzijdigheid. Je kunt het aanpassen met je favoriete groenten, van zwarte olijven en pittige paprika’s tot sla, tomaten en uien. En met een relatief laag aantal calorieën van ongeveer 220 calorieën voor een sandwich van 6 inch, is het een heerlijke verwennerij zonder schuldgevoel.

De blijvende aantrekkingskracht

Ondanks de veranderende smaken en trends in de fastfoodindustrie, heeft de Italiaanse BMT zijn status als favoriet van de Subway-fans weten te behouden. Of je nu zin hebt in een snelle en bevredigende lunch of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare sandwich, de Italian BMT is altijd een solide keuze. En met een toegewijde aanhang op social media is het duidelijk dat deze klassieke Subway sandwich een blijvertje is.

FAQ

De Italian BMT is een klassieke sandwich van Subway. Hij bestaat uit Genuaanse salami, pittige pepperoni en ham uit het Zwarte Woud, gestapeld tussen vers brood en belegd met groenten naar keuze.

Waarom heet het de Italian BMT?

De “BMT” in de naam staat voor “Bigger, Meatier, Tastier,” wat een verwijzing is naar het oude Brooklyn Manhattan Transit systeem. Het “Italiaanse” deel van de naam is echter een beetje een mysterie, omdat geen van de ingrediënten echt Italiaans is.

Hoe populair is de Italiaanse BMT?

De Italiaanse BMT is al lange tijd een van de best verkopende broodjes van Subway. In 2011 serveerde het bedrijf bijna 2800 sandwiches en salades per minuut, waarbij de Italian BMT een grote favoriet was. Hoewel de populariteit in de loop der jaren is veranderd, blijft het een klassieke keuze voor veel Subway klanten.

Hoe aan te passen is de Italian BMT?

De Italiaanse BMT is een broodje dat je helemaal zelf kunt samenstellen. Je kunt je favoriete groenten toevoegen, zoals zwarte olijven, pittige paprika’s, sla, tomaten en uien, om een persoonlijke en heerlijke maaltijd te creëren.

Hoeveel calorieën zitten er in een Italiaanse BMT?

Voor een 6-inch Italiaanse BMT is het aantal calorieën ongeveer 220, wat relatief laag is voor een broodje dat vol zit met vlees.