Kitchen

Zo kun je je laten gieten op Nailed It!

Hier is een geweldig artikel gebaseerd op de verstrekte informatie:

Hoe ik een rol kreeg bij Nailed It!

Ik ben een grote fan van Netflix’s succesvolle realityserie Nailed It!, dus toen ik hoorde van de mogelijkheid om me aan te melden als deelnemer, wist ik dat ik ervoor moest gaan. In tegenstelling tot andere realityshows waar je ongelooflijk veel talent moet hebben om zelfs maar in aanmerking te komen, is het uitgangspunt van Nailed It! dat de deelnemers thuisbakkers zijn met weinig tot geen echte bakvaardigheden. Dat is precies wat ik ben, dus ik dacht dat ik een goede kans maakte.

Het aanmeldingsproces

Het enige wat ik hoefde te doen was een e-mail sturen naar [email protected] met mijn naam en een foto van een van mijn bakrampen. Ik hield me niet in – ik stuurde een foto van een taart die ik had proberen te maken voor de verjaardag van mijn nichtje en die er uiteindelijk uitzag als een klonterige puinhoop. Samen met de foto stuurde ik ook een stukje over mijn bakgeschiedenis en waarom ik mee wilde doen aan de show.
Na het verzenden van die eerste e-mail, werd ik doorverwezen naar het invullen van een meer gedetailleerd sollicitatieformulier op de website van Magical Elves. Hier wilden ze me echt leren kennen als persoon en als bakker. Ze vroegen om allerlei persoonlijke gegevens zoals mijn naam, leeftijd, woonplaats, opleiding en eventuele culinaire of bakervaring die ik had (wat in mijn geval heel weinig was). Ze wilden ook weten waarom ik mee wilde doen aan de show en mijn bakvaardigheden wilde verbeteren.
Naast het schriftelijke gedeelte van de aanvraag moest ik ook een paar foto’s van mezelf en een paar video’s van mijzelf invoegen terwijl ik een recept probeerde te bakken. Ik koos ervoor om mezelf te filmen terwijl ik chocoladekoekjes probeerde te maken, en laten we zeggen dat het resultaat niet mooi was. Maar ik dacht, hoe rommeliger, hoe beter als het gaat om Nailed It!

Wachten op de oproep

Nadat ik mijn volledige aanvraag had ingediend, kon ik alleen maar wachten en hopen dat het Nailed It! team mij zou selecteren als deelnemer. Ik wist dat de concurrentie groot zou zijn, omdat het uitgangspunt van de show zo aantrekkelijk is voor thuisbakkers zoals ikzelf die hun hand willen wagen aan uitgebreide taartdecoratie en andere uitdagende bakprojecten.
Gelukkig kreeg ik een paar weken later het telefoontje dat ik was uitgekozen! Ik was razend enthousiast – niet alleen omdat ik de kans kreeg om mee te dingen naar de prijs van $10.000, maar ook omdat mijn bakrampen op nationale televisie zouden worden uitgezonden. Hé, als ik niet kan bakken, kan ik net zo goed de chaos omarmen en er een paar keer om lachen, toch?

Mijn Nailed It! Ervaring

Toen ik op de set aankwam, was ik een hoop zenuwen. Maar de Nailed It! crew heeft er goed aan gedaan om me op mijn gemak te laten voelen en me klaar te maken voor de uitdagingen. En laat me je vertellen, die uitdagingen waren geen grapje. De taarten en andere baksels die we moesten maken waren waanzinnig ingewikkeld en gingen mijn beperkte bakvaardigheden ver te boven.
Ondanks mijn inspanningen maakte ik er uiteindelijk een puinhoop van. Maar dat is nu juist de bedoeling van Nailed It! – om thuisbakkers zoals ik te zien worstelen en op spectaculaire wijze te zien falen bij deze baktaken van professioneel niveau. En de juryleden, Nicole Byer en Jacques Torres, waren hilarisch in hun commentaar op mijn rampzalige creaties.
Uiteindelijk heb ik de prijs van $10.000 niet gewonnen. Maar ik heb wel de kans gekregen om mijn Nailed It! dromen waar te maken en ik heb de herinneringen (en de videobeelden) om het te bewijzen. Als jij een thuisbakker bent met gevoel voor drama, dan raad ik je zeker aan om de Nailed It! applicatie eens te proberen. Wie weet word jij wel de volgende bakrampster van de show!

FAQ

tag voor elke vraag.