Facts

De pittige peper uitdaging die Ryan Reynolds aan Steve-O gaf in een grappige nieuwe advertentie

De pittige peper uitdaging: Ryan Reynolds drijft Steve-O tot het uiterste

Als iemand die de heldendaden van de Jackass-crew al jaren volgt, vond ik het fascinerend om te zien hoe een van hen, Steve-O, door niemand minder dan Ryan Reynolds op de proef werd gesteld. Toen ik hoorde dat Reynolds Steve-O had uitgedaagd om een Carolina Reaper peper te eten als onderdeel van een promotie voor zijn nieuwe softwaremerk MNTN, wist ik dat ik het zelf moest zien.

Een doorgewinterde stuntman ontmoet zijn gelijke

Steve-O is niet vreemd aan het door de mangel halen van zijn lichaam in de naam van entertainment. Van het slikken van zijn eigen brandblaarvloeistof tot het doorstaan van allerlei Jackass-achtige stunts, de man heeft een ijzeren maag waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen. Maar zelfs hij leek zijn gelijke te ontmoeten met de Carolina Reaper, een peper die zo verschroeiend heet is dat mensen er zelfs mee naar de eerste hulp zijn gegaan.

De hitte voor MNTN

De reden achter deze pittige uitdaging was Reynolds’ wens om te laten zien hoe gemakkelijk het is om de software van MNTN te gebruiken om advertenties op tv te plaatsen. Als onderdeel van de promotie bood hij Steve-O de kans om reclame te maken voor zijn eigen hete sausmerk, “Steve-O’s Hot Sauce For Your Butthole,” met behulp van het MNTN-platform. Maar eerst moest hij de hitte van de Carolina Reaper trotseren.

Steve-O’s vurige reactie

In de video zien we Steve-O’s gezicht knalrood worden als de hitte van de peper het overneemt. Zijn pijnlijke uitdrukkingen en uitroepen als “Mijn hele keel staat in brand alsof ik net lava heb gedronken!” laten zien hoe intens de ervaring moet zijn geweest. Zelfs het pakken van een glas melk kon het brandende gevoel niet onderdrukken.

Een stoere stuntman, maar niet onoverwinnelijk

Hoewel Steve-O bekend staat om zijn vermogen om allerlei fysieke uitdagingen aan te kunnen, bleek de Carolina Reaper zelfs voor hem te veel van het goede. Hieruit blijkt maar weer dat er grenzen zijn aan wat het menselijk lichaam kan verdragen, zelfs voor iemand die zo doorgewinterd is als de Jackass-ster. Het herinnert ons eraan dat zelfs de sterkste onder ons op de knieën kan worden gedwongen door de pure kracht van een enkele, vurige peper.

FAQ

Reynolds daagde Steve-O uit om de Carolina Reaper op te eten als onderdeel van een promotie voor zijn nieuwe softwaremerk MNTN. Het idee was om te laten zien hoe makkelijk het is om de software van MNTN te gebruiken om advertenties op tv te plaatsen. Als onderdeel van de promotie bood Reynolds Steve-O de kans om reclame te maken voor zijn eigen hete sausmerk, “Steve-O’s Hot Sauce For Your Butthole,” met behulp van het MNTN-platform – maar alleen nadat hij de hitte van de Carolina Reaper had getrotseerd.

Wat is de Carolina Reaper peper?

De Carolina Reaper is een extreem hete chilipeper die vroeger de heetste peper ter wereld was voordat hij werd overtroffen door de “Dragon’s Breath” peper. Het eten van een Carolina Reaper heeft sommige mensen zelfs naar de eerste hulp gestuurd vanwege de intense hitte.

Hoe reageerde Steve-O op de Carolina Reaper?

Steve-O’s reactie op de Carolina Reaper was er een van pure pijn. Zijn gezicht werd knalrood en hij zei dat zijn “hele keel in brand stond alsof ik lava had gedronken”. Hij kon zijn verhaal over het MNTN-platform niet afmaken voordat hij een glas melk pakte, een veelgebruikt middel om het branderige gevoel van pittig eten te verzachten.

Staat Steve-O erom bekend dat hij zijn lichaam aan extreme uitdagingen blootstelt?

Ja, Steve-O is berucht om de extreme fysieke uitdagingen die hij heeft doorstaan in de naam van entertainment. Hij is zelfs zo ver gegaan dat hij de vloeistof van een brandblaar heeft gedronken, waarmee hij zijn ongelooflijke tolerantie voor pijn en ongemak laat zien.

Hoe is deze uitdaging te vergelijken met Steve-O’s eigen hete saus?

Steve-O’s eigen hete saus, “Steve-O’s Hot Sauce For Your Butthole,” is gemaakt met Scorpion, Naga Jolokia en Carolina Reaper pepers, dus het is ook ongelooflijk pittig. Hoewel de Carolina Reaper-uitdaging duidelijk pijnlijk was voor Steve-O, vindt hij zijn eigen hete saus waarschijnlijk nog steeds behoorlijk pittig, hoewel dat hem er niet van lijkt te weerhouden om het overal op te gebruiken.