Facts

Kate Middleton blijft laat op voor deze verjaardagstaart traditie

Verjaardagen bakken met de Royals

Als iemand met een grote belangstelling voor het privéleven van de koninklijke familie, was ik gefascineerd door Kate Middletons verjaardagstaarttraditie. Het is opmerkelijk dat zelfs de toekomstige koningin van Engeland de tijd neemt om zelfgebakken taarten te bakken voor de speciale dagen van haar kinderen.

Een middernachtelijke affaire

Naar verluidt blijft de prinses van Wales tot in de kleine uurtjes op om ervoor te zorgen dat de verjaardagstaarten van haar kinderen perfect zijn. “Ik vind het heerlijk om de taart te maken. Het is een beetje een traditie geworden dat ik tot middernacht opblijf met belachelijke hoeveelheden cakemix en glazuur en ik maak veel te veel,” onthulde ze in een interview. Deze toewijding aan de vieringen van haar familie is echt bewonderenswaardig en laat de nuchtere aard van de royals zien, zelfs te midden van hun grootsheid.

Een familieaangelegenheid

Niet alleen Kate houdt ervan om haar handen vuil te maken in de keuken; de hele Cambridge-clan lijkt een stel ontluikende bakkers te zijn. Het Instagram-account van de familie deelde onlangs een schattig filmpje van de Cambridges die samen cupcakes in elkaar flansten, een bewijs van hun liefde voor koken. En tijdens de COVID-19 lockdowns beweerde prins William zelfs dat bakken een constante bezigheid was voor de familie, wat hun reputatie als een hecht, huiselijk stel nog meer bevestigt.

Gezonde royals

Hoewel de Windsors bekend staan om hun uitbundige feesten, is het verfrissend om te horen dat de moderne royals, zoals Kate Middleton, ook prioriteit geven aan gezond eten. De prinses van Wales volgt naar verluidt een voornamelijk plantaardig dieet, met een voorkeur voor gojibessen en olijven als snacks voor de maaltijd. Deze toewijding aan voedzame gerechten, zelfs bij speciale gelegenheden, is een bewijs van de toewijding van de royals aan het handhaven van een evenwichtige levensstijl.
Tot slot is de onthulling van Kate Middletons verjaardagstaarttraditie een heerlijk kijkje in het privéleven van de royals. Het is hartverwarmend om te zien hoe een toekomstige koningin zo’n herkenbaar en huiselijk gebruik omarmt en het spreekt boekdelen over de waarden en prioriteiten van de familie. Als koninklijke kijker kan ik niet anders dan een hernieuwde waardering voelen voor de Cambridges en hun inzet om de verjaardagen van hun kinderen zowel uitbundig als liefdevol zelfgemaakt te houden.

FAQ

Ja, volgens de berichten blijft Kate Middleton tot diep in de nacht op om de verjaardagstaarten van haar kinderen te bakken. Ze heeft het beschreven als een “soort traditie” en zegt dat ze het heerlijk vindt om de taarten te maken, zelfs als ze uiteindelijk “veel te veel” maakt.

Waarom bakt Kate Middleton de taarten zelf?

Het lijkt erop dat Kate met het bakken van de taarten betrokken is bij de speciale vieringen van haar kinderen. Zelfs als royals hechten de Cambridges veel waarde aan tradities en quality time samen als gezin.

Houden de andere royals ook van bakken?

De hele familie Cambridge lijkt te genieten van samen koken en bakken. Op hun Instagram-account staan video’s van de familie waarin ze cupcakes maken en prins William heeft gezegd dat bakken een constante bezigheid was tijdens de COVID-19 lockdowns.

Wat voor dieet volgt Kate Middleton?

Kate Middleton volgt naar verluidt een voornamelijk plantaardig dieet, met een voorkeur voor gezonde voedingsmiddelen zoals gojibessen en olijven. Ze classificeert zichzelf niet als vegetariër, maar zet zich in voor een voedzame levensstijl.

Hoe vieren de royals gewoonlijk hun verjaardag?

Hoewel de royals ongetwijfeld toegang hebben tot uitbundige vieringen, is het hartverwarmend om te zien dat ze ook meer relateerbare tradities omarmen, zoals zelfgemaakte verjaardagstaarten. Dit zegt iets over de focus van de moderne royals op familie en het evenwicht tussen traditie en een nuchtere aanpak.