Grocery

Costco’s nieuwe 157-delige Le Creuset-set bevat alles behalve de gootsteen

Costco’s Epic Le Creuset pannenset

Als fervent thuiskok en zelfbenoemde liefhebber van keukengadgets was ik helemaal verbaasd toen ik hoorde over Costco’s nieuwste Le Creuset-aanbieding. Deze 157-delige set is niets minder dan de droom van een culinaire liefhebber.

Een enorme voorraad kookgerei van hoge kwaliteit

Toen ik voor het eerst de details van deze set zag, kon ik mijn ogen niet geloven. 157 stuks eersteklas Le Creuset kookgerei, allemaal voor $4.499,99? Dat komt neer op slechts $29 per stuk, wat een absolute koop is gezien de typische prijzen van het merk. Deze set bevat alles van Nederlandse ovens en koekenpannen tot een Franse pers en een 32-delige eetset. Het is eigenlijk een complete keukenrevue in één klap.

Gemak en besparing in één pakket

Het meest indrukwekkende aan dit Costco-aanbod is het gemak dat het biedt. In plaats van een Le Creuset collectie stukje bij beetje op te bouwen, kun je met één aankoop een hele keuken aan kookgerei van hoge kwaliteit in huis halen. En de set is al uitverkocht, dus het is duidelijk dat slimme shoppers de ongelooflijke waarde ervan inzien.

Een levendige rode esthetiek

Natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat deze set helemaal in de kenmerkende Le Creuset rode kleur van Costco is. Hoewel ik persoonlijk dol ben op deze gedurfde, in het oog springende tint, zal het niet bij iedereen in de smaak vallen. Maar voor degenen die de iconische esthetiek van het merk omarmen, is deze set een absolute showstopper.

Kleinere sets voor bescheiden budgetten

Voor degenen die de investering in de 157-delige kolos niet nodig hebben of niet kunnen rechtvaardigen, biedt Costco ook meer hanteerbare Le Creuset-opties. Hun 9-delige pannenset, die wordt verkocht voor $ 399,99, is een geweldige manier om het merk te leren kennen zonder de bank te breken. En de winkel verkoopt ook losse Le Creuset artikelen tegen gereduceerde prijzen, zodat het makkelijker is om je collectie geleidelijk aan op te bouwen.
Over het geheel genomen is de enorme Le Creuset set van Costco een bewijs van de kwaliteit van het merk en het vermogen van de winkel om onverslaanbare waarde te bieden. Of je nu kiest voor de volledige 157-delige set of voor een bescheidener aankoop, liefhebbers van Le Creuset doen er verstandig aan om het keukenaanbod van Costco goed in de gaten te houden.

FAQ

Costco verkoopt de 157-delige Le Creuset set voor $4.499,99, wat neerkomt op ongeveer $29 per stuk. Dit is een ongelooflijk laag prijspunt voor zo’n hoogwaardige en uitgebreide collectie kookgerei.

Wat zit er in de enorme Le Creuset set van Costco?

De 157-delige set bevat een grote verscheidenheid aan Le Creuset artikelen, zoals drie Nederlandse ovens van verschillende afmetingen, zes koekenpannen en steelpannen, twee voorraadpotten, een waterkoker, een Franse pers en een 32-delige eetset. Er wordt ook een assortiment keukengerei meegeleverd, van houten lepels tot maatbekers.

Waarom is deze Le Creuset zo populair?

De Costco Le Creuset set is erg populair omdat het een ongelofelijke waarde biedt. Normaal gesproken kost een enkele Le Creuset Dutch oven rond de $ 370, dus de kans om 157 stuks te krijgen voor minder dan $ 4.500 wordt door kookliefhebbers gezien als een ongelooflijke deal.

Zal Costco deze Le Creuset-set opnieuw op voorraad nemen?

Omdat de 157-delige Le Creuset set zo snel uitverkocht was, is het redelijk om aan te nemen dat Costco deze in de toekomst weer op voorraad zal nemen. De winkelier erkent waarschijnlijk de grote vraag naar dit soort uitgebreide en voordelige kookgerei.

Wat zijn meer betaalbare Le Creuset-opties bij Costco?

Voor degenen die de investering in de 157-delige set niet nodig hebben of niet kunnen rechtvaardigen, biedt Costco ook een 9-delige Le Creuset pannenset voor $ 399,99. De winkel verkoopt ook losse Le Creuset-delen tegen gereduceerde prijzen, waardoor het gemakkelijker wordt om geleidelijk je collectie op te bouwen.