Facts

Super Bowl 2021: Waar vind je de beste Food Freebies en Deals?

Hier is een geweldig artikel gebaseerd op de informatie van de URL:

Super Bowl 2021: Waar kun je de beste Food Freebies en Deals krijgen?

Met de Super Bowl voor de deur maakt iedereen zijn snacks en maaltijden klaar. Of je nu van plan bent om thuis te koken of uit eten te gaan, er zijn dit jaar heel veel freebies en deals die je niet wilt missen.

Pizza’s voor Game Day Munchies

Pizza is een klassiek Super Bowl-voedsel – het voedt een menigte en smaakt geweldig, zelfs als het is afgekoeld. Gelukkig zijn er dit jaar een paar geweldige pizza-aanbiedingen:

 • DiGiorno geeft op 7 februari gratis pizza weg aan fans als de score 3-14 of 14-3 is. Ze tweeten een link waar fans kunnen meedoen om een gratis DiGiorno Croissant Crust pizza te krijgen.
 • Red Baron geeft een jaar lang gratis pizza’s weg aan 55 gezinnen. Volg gewoon hun Instagram, tag een vriend en deel je favoriete Red Baron product.
 • Mellow Mushroom biedt een Touchdown Package met twee medium pepperoni- of kaaspizza’s en 20 wings voor 39,99 dollar. Ze hebben ook een Mellow Play Package met twee kleine pizza’s en 10 wings voor $29,99.
 • 7-Eleven verkoopt hele pizza’s, gebakken of kant-en-klaar, voor maar $1 als je bestelt via hun app op Super Bowl Sunday. 7Rewards leden kunnen ook twee pizza’s voor $10 in de winkel krijgen.

Andere Restaurant Aanbiedingen

Naast pizza zijn er ook geweldige aanbiedingen van andere restaurants:

 • Buffalo Wild Wings biedt een special met 15 wings, 15 boneless wings, frietjes en saus voor $30.
 • Applebee’s geeft 1,6 miljoen gratis classic boneless wings weg aan klanten die $40 of meer besteden met de promotiecode BIGGAME. Ze geven ook geen bezorgkosten voor het hele menu.
 • Firehouse Subs beloningsleden kunnen driedubbele punten verdienen als ze bepaalde subs bestellen en ze bieden 10% korting op halve porties.

Cocktails en dranken

Als je op zoek bent naar iets om van te nippen tijdens de grote wedstrijd, zijn er een paar speciale cocktails en dranken die het proberen waard zijn:

 • Q Mixers heeft twee unieke cocktails gemaakt – de Tampa Buck en de Smokey Missouri Mule – om de twee teams te vertegenwoordigen.
 • Margaritaville Resort in Orlando heeft een zoete “Touchdown Dance”-cocktail gemaakt met wodka, rum, amaretto, ananassap en sinaasappelsap.
 • Volley seltzers gemaakt met tequila zijn een andere makkelijke optie.
 • En tijdens de Michelob Ultra reclame geeft Miller Lite 5.000 sixpacks weg aan fans die snel genoeg een lange URL kunnen typen om de extra calorieën te “verbranden”.

Levering Deals

Voor degenen die hun Super Bowl-spread willen laten bezorgen, zijn er een aantal geweldige promotiecodes om te bekijken:

 • Nieuwe klanten van Drizly kunnen $10 korting krijgen op een bestelling van $30+ met de code FOOTBALL10.
 • Hungryroot geeft 25% korting voor bestellingen geplaatst op 7 februari met de code TOUCHDOWN.
 • Charcutnuvo geeft $15 korting op bestellingen van $150+ met de code 15OFF.
 • Moe’s en McAlister’s Deli bieden beide gratis bezorging op bestellingen van respectievelijk meer dan $10 en $20 van 5 tot 7 februari.

Dus of je nu thuis grilt of iets bestelt, zorg ervoor dat je dit jaar profiteert van alle geweldige Super Bowl food freebies en aanbiedingen! Je portemonnee (en je smaakpapillen) zullen je dankbaar zijn.

FAQ

Super Bowl 2021: Waar kun je de beste gratis etenswaren en aanbiedingen krijgen?

Welke pizzadeals zijn er voor de Super Bowl?

Er zijn dit jaar verschillende geweldige pizzadeals voor de Super Bowl. DiGiorno geeft gratis pizza weg wanneer de score 3-14 of 14-3 is. Red Baron heeft een wedstrijd waarmee je een jaar lang gratis pizza kunt winnen. Mellow Mushroom heeft speciale Touchdown en Mellow Play pakketten met pizza’s en wings. En 7-Eleven verkoopt hele pizza’s voor maar $1 als je ze bestelt via hun app op Super Bowl Sunday.

Van welke andere restaurantdeals kan ik profiteren?

Behalve pizza’s zijn er ook aanbiedingen van andere restaurants. Buffalo Wild Wings heeft een special met 15 wings, 15 boneless wings, frietjes en saus voor $30. Applebee’s geeft 1,6 miljoen gratis klassieke vleugels zonder bot weg en ziet af van bezorgkosten. Firehouse Subs geeft driedubbele punten voor beloningsleden en 10% korting op halve porties.

Zijn er speciale cocktails of drankjes die ik moet proberen?

Zeker weten! Q Mixers heeft twee unieke cocktails gemaakt om de Super Bowl-teams te vertegenwoordigen. Margaritaville Resort heeft een “Touchdown Dance”-cocktail. Volley seltzers met tequila zijn een andere feestelijke optie. En tijdens de Michelob Ultra reclame geeft Miller Lite 6-packs weg aan fans die snel genoeg een URL kunnen typen.

Welke bezorgaanbiedingen zijn er?

Voor degenen die bestellen zijn er een aantal geweldige bezorgdeals om van te profiteren. Nieuwe klanten van Drizly krijgen $10 korting op $30+. Hungryroot geeft 25% korting op bestellingen op 7 februari. Charcutnuvo geeft $15 korting op bestellingen van $150+. En Moe’s en McAlister’s Deli bieden gratis bezorging op bestellingen van respectievelijk meer dan $10 en $20 van 5-7 februari.

Waarom zou ik profiteren van deze Super Bowl aanbiedingen?

Deze Super Bowl food freebies en deals zijn een geweldige manier om geld te besparen en te genieten van heerlijk eten op de wedstrijddag. Of je nu thuis grilt of iets bestelt, met deze aanbiedingen kun je je budget oprekken en je trek stillen. Je portemonnee en je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!