Facts

Fastfoodgeheimen die we leerden van TikTok

Verrassend eenvoudige bonenbereiding bij Taco Bell

Als iemand die in de fastfoodindustrie heeft gewerkt, kan ik getuigen van de interessante geheimen die op TikTok zijn onthuld. Een die me echt opviel was de manier waarop Taco Bell zijn gebakken bonen bereidt. Veel klanten zijn geschokt als ze horen dat de bonen niet beginnen als een zelfgemaakte brij, maar dat ze voorgekookt en gedroogd in plastic zakken worden geleverd.
Het proces houdt in dat er heet water over de vreemd gevormde, cilindervormige bonen wordt gegoten en dat ze worden geroerd tot ze weer vochtig zijn en veranderen in de romige gebakken bonen die we kennen en waar we zo van houden. Hoewel het misschien niet de meest glamoureuze bereidingsmethode is, is het een efficiënte manier voor Taco Bell om een consistent bonenproduct te leveren in al hun vestigingen. Sommige klanten hebben zelfs gegrapt dat de bonen op het eten van hun huisdier lijken, maar de meerderheid lijkt zich niet te laten afschrikken door deze onthulling.

Taco Bell’s Bevroren Rundvleesverrassing

Een ander Taco Bell geheim dat opdook op TikTok is de manier waarop hun gehakt wordt bereid. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, wordt het rundvlees niet ter plekke vers gemalen. In plaats daarvan halen medewerkers bevroren zakken rundvlees uit de vriezer, leggen ze in een Thermalizer om opnieuw op te warmen en snijden dan gewoon de zak open en dumpen de inhoud in een schaal om te worden gebruikt in verschillende menu-items.
Het feit dat het rundvlees van Taco Bell bevroren begint, zal sommige klanten misschien verrassen, maar het proces zorgt voor een consistente textuur en smaak over de hele linie. En het is interessant om te zien dat in plaats van afgeschrikt te worden door deze onthulling, sommige commenters zelfs interesse toonden om de zakken bevroren rundvlees voor zichzelf te kopen.

De verrassende oorsprong van de kaneelwafels van Taco Bell

Een van de meer onverwachte geheimen die op TikTok werd onthuld, is de ware oorsprong van Taco Bell’s geliefde cinnamon twists. In tegenstelling tot wat je zou denken, worden deze knapperige snacks met kaneel niet zelf gemaakt. In werkelijkheid worden ze gemaakt van gedroogde pastanoedels die gefrituurd en vervolgens gekruid worden.
Veel klanten keken hun ogen uit toen ze zagen hoe de arbeider de pasta-achtige “duros” opschepte en in hete olie dompelde. Sommigen merkten zelfs op dat ze de kaneelkronkels gemakkelijk thuis konden namaken, nu ze de eenvoudige maar slimme bereidingsmethode kennen.

Avocado hack van Dunkin

Fans van Dunkin’s avocado toast kwamen ook voor een verrassing te staan toen een TikTok-video onthulde dat de avocadospread die wordt gebruikt in dit menu-item niet vers wordt gemaakt. In plaats daarvan openen de medewerkers van Dunkin gewoon voorverpakte avocadospread en smeren dit op het geroosterde brood.
Door deze onthulling voelden sommige klanten zich een beetje teleurgesteld, omdat ze ervan uit waren gegaan dat de avocado zelf werd bereid. Sommigen merkten zelfs op dat het voorverpakte broodbeleg een wat onaangename smaak heeft en vonden het op tonijn lijken. Anderen leken zich echter niet al te druk te maken over de op gemak gerichte aanpak, zolang het eindresultaat maar lekker is.

McDonald’s twijfelachtige theebereiding

Misschien wel het meest verontrustende fastfoodgeheim op TikTok was de bewering dat de zoete thee van McDonald’s wordt bereid in een dweilemmer. Niet één, maar twee TikTokers maakten deze schokkende bewering, hoewel ze niet verder uitlegden waarom dit het geval zou zijn.
Een ander McDonald’s thee-gerelateerd geheim dat aan het licht kwam, was de bewering dat wanneer de zoete thee op is, de werknemers gewoon ongezoete thee nemen en er pompen vloeibare suiker aan toevoegen om een geïmproviseerde vervanging te maken. Door deze onthullingen zijn sommige klanten gaan twijfelen aan de kwaliteit en versheid van de iconische zoete thee van McDonald’s.

Drive-Thru toezicht McDonald’s

Een laatste fastfoodgeheim dat mijn aandacht trok was de TikTok onthulling dat McDonald’s drive-thrus foto’s maakt van de auto’s van klanten. Volgens de video houden de medewerkers zo bij in welke volgorde de auto’s aankomen bij de drive-thru. Hoewel dit voor sommigen misschien niet als een verrassing komt, is het een interessant kijkje achter de schermen van hoe fastfoodketens hun drukke drive-thru operaties beheren.
Over het algemeen hebben de fastfoodgeheimen die op TikTok aan het licht zijn gekomen zeker een unieke en soms verrassende kijk gegeven op het reilen en zeilen van deze geliefde merken. Hoewel sommige onthullingen afschrikwekkend kunnen zijn, is het belangrijk om te onthouden dat het einddoel voor deze ketens is om hun klanten een constant plezierige ervaring te bieden, zelfs als dat betekent dat ze een paar binnenwegen moeten nemen.

FAQ

Zijn de gebakken bonen bij Taco Bell echt gemaakt van voorgekookte, gedehydrateerde bonen?

Ja, de TikTok-video laat zien dat de gebakken bonen bij Taco Bell in eerste instantie bestaan uit voorgekookte, gedehydrateerde bonen die vervolgens door werknemers opnieuw worden gehydrateerd met heet water. Dit is misschien niet de meest traditionele bereidingsmethode, maar het stelt Taco Bell wel in staat om een consistent bonenproduct te leveren op al hun locaties.

Is het gemalen rundvlees van Taco Bell eigenlijk bevroren voordat het wordt gebruikt?

Volgens de informatie in het artikel wordt het gemalen rundvlees van Taco Bell niet ter plekke vers gemalen. In plaats daarvan halen medewerkers bevroren zakken rundvlees uit de vriezer, verwarmen ze opnieuw en voegen de inhoud toe aan verschillende menu-items. Deze bereiding van bevroren rundvlees zorgt voor een consistente textuur en smaak.

Worden de kaneelkoekjes van Taco Bell gemaakt van gedroogde pastanoedels?

Ja, de TikTok-video laat zien dat de kaneeltwists van Taco Bell eigenlijk gemaakt zijn van gedroogde pastanoedels die gefrituurd zijn en vervolgens op smaak zijn gebracht met kaneel. Door dit slimme gebruik van kant-en-klare ingrediënten kan Taco Bell dit populaire snackartikel gemakkelijk en efficiënt produceren.

Gebruikt Dunkin’ voorverpakte avocadospread voor hun avocadotoast?

Het artikel onthult dat Dunkin’ hun avocadospread niet zelf maakt. In plaats daarvan gebruiken ze voorverpakte avocadospread die de werknemers gewoon op het geroosterde brood smeren. Hoewel dit sommige klanten kan teleurstellen die een meer vers gemaakte avocadobodem hadden verwacht, is het een tijdbesparende maatregel voor de fastfoodketen.

Wordt zoete thee van McDonald’s echt gemaakt in een dweilemmer?

Het artikel bespreekt een TikTok-claim dat McDonald’s zoete thee wordt bereid in een dweilemmer, wat een verontrustende onthulling is. Een andere bewering is dat wanneer de zoete thee op is, werknemers vloeibare suiker toevoegen aan ongezoete thee om een geïmproviseerde vervanging te maken. Door deze beschuldigingen zijn sommige klanten gaan twijfelen aan de kwaliteit en versheid van de iconische zoete thee van McDonald’s.

Neemt McDonald’s foto’s van auto’s van klanten in de drive-thru?

Ja, het artikel vermeldt een TikTok-video die onthulde dat McDonald’s drive-thrus foto’s maakt van de auto’s van klanten. Zo houden de medewerkers blijkbaar bij in welke volgorde de auto’s aankomen bij de drive-thru. Hoewel dit voor sommigen misschien niet verrassend is, biedt het een interessante blik achter de schermen van hoe fastfoodketens hun drukke drive-thru operaties beheren.