Facts

Hoe krijg je het meeste geld voor je geld in een Braziliaans steakhouse?

Tempo en geef voorrang aan de goede dingen

Als iemand die talloze keren in een Braziliaans steakhouse heeft gegeten, kan ik getuigen hoe belangrijk het is om het tempo erin te houden en voorrang te geven aan het beste aanbod. Deze etablissementen vertegenwoordigen een aanzienlijke investering, met een diner dat tot $65 per persoon kost. Maar de all-you-can-eat ervaring en de parade van vlees dat naar je tafel wordt gebracht maken het echt een unieke en vermakelijke eetervaring.

Vermijd de valkuilen

De eerste regel om het meeste waar voor je geld te krijgen, is de veelvoorkomende valkuilen te vermijden. Eet geen brood en andere koolhydraten en weersta de verleiding van de saladebar. De saladebar ziet er misschien verleidelijk uit, maar is bedoeld om je vol te proppen met goedkopere artikelen, zodat je minder van de duurdere eiwitten eet. Neem in plaats daarvan alleen porties ter grootte van een monster van alles wat je wilt proberen, waarbij je je concentreert op salades met citrus- of azijnachtige dressings om je smaakpapillen te reinigen tussen de happen vet vlees door.

Doe rustig aan met vlees

Als je met succes de valstrikken van het voorgerecht hebt ontweken, is het tijd om in de hoofdattractie te duiken – het vlees. Zeg ja tegen de eerste paar items, maar draai dan je kaart om naar de rode kant en neem een pauze. Zo kun je van elke hap genieten en voorkom je dat je gehemelte overweldigd raakt. Als je de kaart weer op groen zet, overweeg dan om nee te zeggen tegen elk ander gerecht, maar onderzoek wel wat populair is in het restaurant zodat je geen lekkernijen mist. Als je vastbesloten bent om ze allemaal te proberen, beperk jezelf dan tot een hap of twee zodra je vol begint te raken.

Geef voorrang aan rundvlees, lamsvlees en zeevruchten

Als het op vlees aankomt, geef dan de voorkeur aan rundvlees boven kip en varkensvlees. U dineert tenslotte in een Braziliaans steakhouse, dus rundvlees is de specialiteit van het restaurant. Lamsvlees en zeevruchten zijn meestal ook duur, dus daar kun je ook ja tegen zeggen. Sla de goedkopere vleessoorten echter niet helemaal over, want linguiça (Braziliaanse worst) is een aanrader, en in bacon gewikkelde kip en varkensvlees met parmezaanse korst zijn moeilijk te weerstaan.

Het dessertdebat

Of je wel of geen ruimte overhoudt voor het dessert is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommigen zullen beweren dat het geldverspilling is, maar anderen zijn van mening dat het scala aan verrukkelijke lekkernijen, van flensjes tot taartjes met guavepasta of dulce de leche, een niet te missen onderdeel van de ervaring is. Als u de ruimte hebt, is het de moeite waard om de dessertopties te verkennen om uzelf volledig onder te dompelen in de Braziliaanse steakhouseervaring.

FAQ

Vermijd brood en andere koolhydraten en de verleiding van de saladebar. De saladebar is ontworpen om je vol te proppen met goedkopere producten, zodat je uiteindelijk minder van de duurdere eiwitten eet.

Hoe moet ik het tempo van het vlees bepalen?

Zeg ja tegen de eerste paar vleesgerechten, maar draai je kaart dan om naar de rode kant en neem een pauze. Zo kun je van elke hap genieten en voorkom je dat je gehemelte overweldigd raakt. Als je de kaart terugdraait naar groen, overweeg dan om nee te zeggen tegen elk ander item, maar zorg ervoor dat je onderzoekt wat populair is zodat je geen lekkernijen mist.

Welke vleessoorten moet ik prioriteit geven?

Geef de voorkeur aan rundvlees boven kip en varkensvlees, omdat rundvlees waarschijnlijk de specialiteit van het restaurant is. Lamsvlees en zeevruchten zijn meestal ook duur, dus daar kun je ook ja tegen zeggen. Sla de goedkopere vleessoorten echter niet helemaal over, want linguiça (Braziliaanse worst) is een aanrader.

Moet ik ruimte overhouden voor het dessert?

Of je wel of geen ruimte overhoudt voor het dessert is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommigen zullen beweren dat het geldverspilling is, maar anderen zijn van mening dat het aanbod aan verrukkelijke lekkernijen, van flensjes tot cakejes met guavepasta of dulce de leche, een niet te missen onderdeel van de ervaring is.

Hoe krijg ik het meeste waar voor mijn geld in een Braziliaans steakhouse?

Om het meeste waar voor uw geld te krijgen, volgt u deze twee eenvoudige regels: houd het tempo erin en geef voorrang aan het goede spul. Vermijd brood, koolhydraten en de saladebar en concentreer u op het proeven van vlees, vooral rundvlees, lamsvlees en zeevruchten.