Kitchen

De onvertelde waarheid van Truly’s nieuwe extra harde seltzer

De razendsnelle opkomst van harde seltzer

Als iemand die de drankenindustrie van dichtbij heeft gevolgd, ben ik de afgelopen jaren getuige geweest van de opmerkelijke opkomst van harde seltzer. De cijfers spreken voor zich – er werd voorspeld dat de markt voor harde seltzer in 2021 een duizelingwekkende waarde van 2,5 miljard dollar zou bereiken en de verkoopcijfers zijn alleen maar omhoog blijven schieten. Tijdens de periode van vier weken die eindigde op 28 maart, steeg de verkoop van harde seltzer met een indrukwekkende 327% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het is duidelijk dat deze koolzuurhoudende, caloriearme alcoholische drank de “it”-drank is geworden, vooral tijdens de zomermaanden.

Truly’s Nieuwe Extra Harde Seltzer – een aanbod dat de aandacht trekt

Hoewel White Claw ongetwijfeld de koploper is in de trend van harde seltzer, zorgen andere merken ook voor opschudding. Eén zo’n aanbod dat de aandacht heeft getrokken van zowel consumenten als industrie-experts is Truly’s nieuwe Extra Hard Seltzer. Deze nieuwste toevoeging aan het Truly assortiment heeft een hoger alcoholpercentage: elk blikje bevat een robuuste 8% ABV, vergeleken met de 5% ABV van andere Truly producten.

Een TikTok-sensatie… Maar alleen voor New Yorkers

De opwinding rond Truly’s nieuwe Extra Hard Seltzer is voelbaar, vooral op TikTok. Een recente video van gebruiker @meggagee, waarin de twee nieuwe fruitige smaken – Peach Mango en Black Raspberry – worden getoond, is al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken. De verkrijgbaarheid van deze langverwachte seltzer is momenteel echter beperkt tot een test in New York.
Een woordvoerder van Truly onthulde aan Refinery29 dat de extra harde seltzer alleen wordt getest in de Empire State, wat betekent dat mensen buiten New York geduldig moeten wachten op een mogelijke landelijke uitrol. Deze exclusiviteit heeft de opwinding en verwachting rond dit nieuwe product alleen maar aangewakkerd.

Een traktatie voor echte fans – de zomervrijdagkalender

Terwijl het wachten op Truly’s Extra Hard Seltzer voor de meesten van ons doorgaat, heeft het merk een zoete troost geboden in de vorm van de Summer Fridays Calendar. Dit variatiepakket bevat 16 verschillende Truly smaken, gepresenteerd in een doosje dat lijkt op een adventskalender. Hierdoor kunnen Truly liefhebbers de hele zomer lang elke vrijdag genieten van een nieuwe smaak, wat zorgt voor een verfrissende en diverse drinkervaring.
Terwijl de markt voor harde seltzer zich blijft ontwikkelen en consumenten blijft boeien, tonen de nieuwste aanbiedingen van Truly de innovatieve geest van het merk en het vermogen om de trends voor te blijven. Of het nu gaat om de langverwachte Extra Hard Seltzer of de verrukkelijke Summer Fridays Calendar, Truly is klaar om zijn plaats als belangrijke speler in het steeds groter wordende landschap van harde seltzer te verstevigen.

FAQ

De markt voor harde seltzer heeft een razendsnelle groei doorgemaakt, waarbij voorspeld wordt dat de markt in 2021 een waarde van $ 2,5 miljard zal bereiken. Recente gegevens tonen aan dat deze voorspelling goed op weg is, met een stijging van de verkoop van harde seltzer met 327% tijdens de periode van vier weken die eindigde op 28 maart, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Wat is er uniek aan Truly’s nieuwe Extra Hard Seltzer?

Truly’s nieuwe Extra Hard Seltzer onderscheidt zich door zijn hogere alcoholgehalte: elk blikje bevat 8% ABV, vergeleken met de 5% ABV in andere Truly producten. Het is ook verkrijgbaar in twee nieuwe fruitige smaken: Perzik Mango en Zwarte Framboos.

Waarom is Truly’s Extra Hard Seltzer alleen verkrijgbaar in New York?

Volgens een woordvoerder van Truly wordt de nieuwe Extra Hard Seltzer momenteel alleen getest in New York. Dit betekent dat mensen buiten de Empire State moeten wachten tot de test is afgerond en het product mogelijk wordt uitgerold naar andere staten.

Welk ander nieuw aanbod heeft Truly voor de zomer geïntroduceerd?

Truly heeft onlangs een Summer Fridays Calendar uitgebracht, een gevarieerd pakket met 16 verschillende Truly smaken. Gepresenteerd in een doosje dat eruitziet als een adventskalender, kunnen Truly fans de hele zomer lang elke vrijdag genieten van een nieuwe smaak.

Hoe heeft de TikTok-gemeenschap gereageerd op Truly’s nieuwe Extra Hard Seltzer?

De opwinding rond Truly’s nieuwe Extra Hard Seltzer is duidelijk zichtbaar op TikTok, waar een recente video van gebruiker @meggagee waarin de nieuwe smaken worden getoond al meer dan 1,7 miljoen keer is bekeken. Deze enthousiaste reactie van de TikTok-gemeenschap benadrukt de buzz en anticipatie rondom deze nieuwe harde seltzer.