Facts

Hoe UPS Hot Bone Suckin’ Sauce hielp een hit te worden

Het verhaal van hete botzuigsaus

Als iemand die al jaren betrokken is bij de Hot Bone Suckin’ Sauce-business, kan ik getuigen van de cruciale rol die UPS heeft gespeeld in het succes van deze geliefde specerij. Het is een verhaal over serendipiteit, ondernemersgeest en de kracht van een open gehemelte.

De oorsprong van botzuigsaus

Het verhaal begint met Phil Ford, de maker van de originele Bone Suckin’ Sauce. Ford begon te sleutelen aan een familierecept voor barbecuesaus en zijn creatie, doordrenkt met honing en tomaat, kreeg al snel een trouwe aanhang. Fords schoonzus zag het potentieel en drong er bij hem op aan om de saus te gaan verkopen.
Het bedrijf dat verantwoordelijk was voor het bottelen van het jonge product was echter sceptisch over de kans op succes. Ze leverden slechts de helft van de oorspronkelijke bestelling en verwachtten dat het merk zou mislukken. Maar Bone Suckin’ Sauce trotseerde de kansen en werd een hit, die uiteindelijk in de hele Verenigde Staten en in 26 andere landen over de hele wereld werd verkocht.

De geboorte van hete botzuigsaus

Het bleek dat de familie Ford geen fan was van pittig eten. Dus toen Phil Ford besloot om een hetere versie van de saus te maken en cayennepeper als ingrediënt toe te voegen, wilde niemand in de familie het proberen. Totdat een UPS bezorger de onverwachte smaaktester werd.
Deze toevallige interactie bleek een spelbreker te zijn. De bereidheid van de UPS-chauffeur om de nieuwe, vurige versie van de saus te proeven, gaf Ford het vertrouwen om verder te gaan met de ontwikkeling en introductie op de markt. Zonder deze toevallige ontmoeting was Hot Bone Suckin’ Sauce misschien nooit geboren.

De blijvende impact van UPS

De rol van de UPS-chauffeur in de creatie van Hot Bone Suckin’ Sauce is een bewijs van de toewijding van het bedrijf om verder te gaan dan dat. De samenwerking van de UPS Foundation met het World Food Program van de Verenigde Naties om te helpen bij de wereldwijde hongersnood is slechts één voorbeeld van de goodwillcultuur van het bedrijf.
In het geval van Hot Bone Suckin’ Sauce speelde de openheid van de UPS-chauffeur om het nieuwe product te proberen en waardevolle feedback te geven een cruciale rol in de succesvolle lancering en voortdurende uitbreiding van de saus. Vandaag breidt het merk zijn assortiment uit met de introductie van twee nieuwe sauzen, Sweet Southern en Hot Sweet Southern, waarmee het zijn positie als geliefde en innovatieve speler op de barbecuesausmarkt verder verstevigt.

FAQ

De originele Bone Suckin’ Sauce was een barbecuesaus gemaakt door Phil Ford, die begon te sleutelen aan een familierecept. De saus, doordrenkt met honing en tomaat, kreeg al snel een trouwe aanhang en Ford’s schoonzus drong er bij hem op aan om de saus te gaan verkopen.

Waarom aarzelde het bedrijf om de originele Bone Suckin’ Sauce te produceren?

Het bedrijf dat verantwoordelijk was voor het bottelen van de jonge Bone Suckin’ Sauce was er zo zeker van dat het merk zou mislukken dat ze slechts de helft van de oorspronkelijke bestelling leverden, in de verwachting dat het merk zou mislukken. De saus trotseerde echter de kansen en werd een hit.

Hoe is de Hot Bone Suckin’ Sauce ontstaan?

De familie Ford, die de originele Bone Suckin’ Sauce maakte, was geen fan van pittig eten. Toen Phil Ford besloot om een hetere versie van de saus te maken en cayennepeper als ingrediënt toe te voegen, wilde niemand in de familie het proberen. Totdat een UPS bezorger de onverwachte smaaktester werd en Ford het vertrouwen gaf om door te gaan met de ontwikkeling en introductie van Hot Bone Suckin’ Sauce.

Welke rol speelde de UPS-chauffeur bij de ontwikkeling van Hot Bone Suckin’ Sauce?

De bereidheid van de UPS-chauffeur om de nieuwe, vurige versie van de saus te proeven, gaf Phil Ford het vertrouwen om verder te gaan met de ontwikkeling en introductie op de markt. Zonder deze toevallige ontmoeting was Hot Bone Suckin’ Sauce misschien nooit ontstaan.

Hoe heeft UPS een rol gespeeld in het bredere succes van Bone Suckin’ Sauce?

De rol van de UPS-chauffeur in de creatie van Hot Bone Suckin’ Sauce is een bewijs van de inzet van het bedrijf om verder te gaan dan dat. De samenwerking van de UPS Foundation met het World Food Program van de Verenigde Naties om te helpen bij de wereldwijde hongersnood is slechts één voorbeeld van de goodwillcultuur van het bedrijf. In het geval van Hot Bone Suckin’ Sauce speelde de openheid van de UPS-chauffeur om het nieuwe product te proberen en waardevolle feedback te geven een cruciale rol in de succesvolle lancering en voortdurende uitbreiding van de saus.