Facts

Onderzoek onthult het ergste ingrediënt dat mensen op pikante eieren doen

Gevulde eieren: het geliefde voorgerecht en de polariserende toppings

Als iemand die al jaren deviled eggs maakt, kan ik bevestigen dat dit klassieke voorgerecht een geliefd gerecht is onder feestgangers en liefhebbers van potlucks. De combinatie van romige, smaakvolle dooiers en de bevredigende knapperigheid van het gekookte eiwit is gewoonweg onweerstaanbaar. Maar als het op de toppings aankomt, lijkt het erop dat niet iedereen het eens is over de beste manier om deze heerlijke traktatie aan te kleden.

De verrassende bevindingen: Blauwe kaas en kappertjes bovenaan de lijst van ongewenste toppings

Volgens een recent onderzoek zijn de twee meest impopulaire toppings voor deviled eggs blauwe kaas en kappertjes. Uit het onderzoek, waaraan 655 deelnemers uit de Verenigde Staten deelnamen, bleek dat 28,09% van de respondenten blauwe kaas het slechtste ingrediënt vindt om mee te experimenteren als het gaat om deviled eggs. Daarnaast gaf 25,04% van de respondenten aan een hekel te hebben aan kappertjes als topping.

De reden achter de afkeer

Een Redditor bood wat inzicht in waarom blauwe kaas misschien niet zo’n populaire keuze is voor deviled eggs. Ze suggereerden dat het klassieke deviled egg “het spul van potluck legendes” is, en tenzij je een echte blauwe kaas liefhebber bent, kun je je het beste houden aan een eenvoudige mayonaise vulling in plaats van te experimenteren met sterkere smaken.

De klassiekers vieren hoogtij

Als het op versieringen voor deviled eggs aankomt, lijken de geliefde klassiekers, zoals paprika, peterselie en augurken, nog steeds de veiligste en meest aantrekkelijke opties te zijn. Hoewel er misschien wat avontuurlijke koks zijn die graag nieuwe smaken uitproberen, suggereren de resultaten van het onderzoek dat de meerderheid van de mensen de voorkeur geeft aan traditionele deviled eggs.

Conclusie

Gekookte eieren mogen dan een eenvoudig gerecht zijn, het debat over de beste toppings is allesbehalve eenvoudig. Zoals dit onderzoek laat zien, genieten sommigen misschien van de pittige smaak van blauwe kaas of de zilte kick van kappertjes, maar de meerderheid van de mensen lijkt de voorkeur te geven aan de beproefde toppings die van deviled eggs al generaties lang een vaste waarde op feestjes maken.

FAQ

Volgens het onderzoek zijn de twee minst populaire toppings voor deviled eggs blauwe kaas en kappertjes. 28,09% van de respondenten zei dat blauwe kaas het slechtste ingrediënt is om te gebruiken, terwijl 25,04% aangaf een hekel te hebben aan kappertjes.

Waarom wordt blauwe kaas beschouwd als een onpopulaire topping voor deviled eggs?

Een Redditor suggereerde dat het klassieke deviled egg “een legende voor potlucks” is, en tenzij je een echte liefhebber van blauwe kaas bent, kun je je het beste houden aan een eenvoudige vulling op basis van mayonaise in plaats van te experimenteren met sterkere smaken die misschien niet iedereen aanspreken.

Wat zijn de populairste toppings voor deviled eggs?

De enquêteresultaten suggereren dat de geliefde klassieke toppings, zoals paprika, peterselie en augurken, nog steeds de populairste keuzes zijn voor deviled eggs. Deze traditionele toppings lijken de meeste mensen meer aan te spreken dan de meer avontuurlijke opties.

Hoe weerspiegelen de enquêteresultaten de traditionele aard van deviled eggs?

De resultaten van het onderzoek geven aan dat de meerderheid van de mensen de voorkeur geeft aan traditionele deviled eggs. Hoewel sommigen het leuk vinden om met nieuwe smaken te experimenteren, suggereert het onderzoek dat het klassieke recept en de toppings van deviled eggs nog steeds het populairst en algemeen geaccepteerd zijn.

Wat is de reden achter de naam “deviled eggs”?

Het artikel legt uit dat in de 19e eeuw de term “deviled” werd gebruikt om extra gekruid voedsel te beschrijven. Deze term werd specifiek toegepast op gerechten zoals deviled eggs die pikante ingrediënten zoals peper en mosterd bevatten.