Facts

De Sweet Way Crumbl Cookies steunt borstkankerbewustzijn

Een welgemeend eerbetoon: Crumbl Cookies’ steun voor borstkankerbewustzijn

Als iemand die diep geraakt is door de gevolgen van borstkanker, was ik ongelooflijk ontroerd door de beslissing van Crumbl Cookies om de Breast Cancer Awareness Month te eren. Dit jaar was hun gebaar nog persoonlijker, omdat de medeoprichter, Sawyer Hemsley, vertelde dat zijn eigen grootmoeder was overleden na een strijd van 25 jaar tegen de ziekte.

Heerlijke traktaties met een doel

Crumbl Cookies biedt opnieuw een speciaal assortiment van zes roze koekjes om deze gelegenheid te vieren. De smaken zijn pink velvet cake, raspberry lemonade, pink donut, cake batter blondie, classic pink sugar en milk chocolate chip. Deze verrukkelijke traktaties zien er niet alleen visueel prachtig uit, maar dienen ook als een tastbare manier voor het bedrijf om zijn steun te betuigen en bewustzijn te vergroten.

Een erfenis van geven

Vorig jaar leverde Crumbl Cookies een belangrijke bijdrage aan het goede doel door $25.000 te doneren aan de Know Your Lemons Foundation. Dit jaar wordt er geen melding gemaakt van een soortgelijke campagne, maar de medeoprichter heeft beloofd om persoonlijk een donatie te doen aan de organisatie, waaruit blijkt dat het bedrijf zich blijft inzetten om een verschil te maken.

Een diep persoonlijke verbinding

Sawyer Hemsley’s welgemeende eerbetoon aan zijn oma, Gail, die een van de grootste fans van Crumbl was, voegt een diep persoonlijk tintje toe aan de initiatieven van dit jaar. De aangrijpende boodschap die hij op Instagram deelde over haar passie voor bakken en haar geloof in zijn vermogen om “de wereld zoeter te maken” is een bewijs van de blijvende impact die degenen van wie we houden kunnen hebben, zelfs in het aangezicht van zo’n verwoestende ziekte.

Eer aan de kracht van overlevenden

De Breast Cancer Awareness Month gaat niet alleen over het inzamelen van geld voor onderzoek en behandeling; het gaat ook over het eren van de ongelooflijke kracht en veerkracht van diegenen die tegen de ziekte hebben gevochten. Door een week van hun menu aan deze zaak te wijden, steunen Crumbl Cookies niet alleen de strijd tegen borstkanker, maar brengen ze ook hulde aan de moedige individuen die de ziekte het hoofd hebben geboden.

Een oproep voor eenheid en steun

In een tijd waarin zoveel mensen getroffen worden door borstkanker, direct of via hun dierbaren, is het hartverwarmend om te zien dat bedrijven als Crumbl Cookies zich inzetten om een verschil te maken. Hun inspanningen herinneren ons eraan dat we allemaal een rol moeten spelen in het ondersteunen van degenen die door deze ziekte worden getroffen en in het werken aan een toekomst waarin niemand er alleen voor staat.

FAQ

Voor het tweede jaar op rij eert Crumbl Cookies de Breast Cancer Awareness Month met een speciaal assortiment van zes roze koekjes. De smaken zijn pink velvet cake, raspberry lemonade, pink donut, cake batter blondie, classic pink sugar en milk chocolate chip. Deze koekjes staan van 10 tot 15 oktober op het menu.

Hoeveel heeft Crumbl Cookies vorig jaar gedoneerd?

Vorig jaar doneerde Crumbl Cookies 25.000 dollar aan de Know Your Lemons Foundation als start van hun inzamelingsactie “Be a smart cookie, Know Your Lemons”, waarbij klanten werden uitgenodigd om tijdens de eerste week van oktober 1 dollar aan de stichting te doneren.

Wat is de persoonlijke connectie voor de medeoprichter van Crumbl Cookies, Sawyer Hemsley?

Sawyer Hemsley deelde mee dat de initiatieven van de Breast Cancer Awareness Month dit jaar persoonlijker voor hem waren, omdat zijn oma Gail, die vanaf het begin een van de grootste fans van Crumbl was, dit jaar is overleden na een strijd van 25 jaar met borstkanker. Hemsley zei dat zijn oma’s passie voor bakken en geloof in zijn vermogen om “de wereld zoeter te maken” een blijvende invloed op hem hadden.

Doet Crumbl Cookies dit jaar iets vergelijkbaars met de inzamelingsactie van vorig jaar?

Hoewel er geen melding wordt gemaakt van een soortgelijke donatiecampagne voor klanten zoals vorig jaar “Be a smart cookie, Know Your Lemons”, heeft de medeoprichter, Sawyer Hemsley, beloofd persoonlijk te doneren aan de Know Your Lemons Foundation.

Waarom is het belangrijk dat bedrijven de Breast Cancer Awareness Month steunen?

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen in de Verenigde Staten en is verantwoordelijk voor 30% van alle gevallen van kanker bij vrouwen per jaar. Het is belangrijk voor bedrijven om hun steun te betuigen en het bewustzijn te vergroten, omdat het kan helpen om degenen die door de ziekte zijn getroffen te eren, of het nu gaat om overlevenden, mensen die er momenteel tegen vechten of mensen die eraan zijn overleden.