Facts

Veteranendag 2021: Waar vind je de beste Food Freebies en Deals?

Veteranendag 2021: Degenen die gediend hebben vieren met freebies en aanbiedingen

Als iemand die met trots in het Amerikaanse leger heeft gediend, weet ik uit de eerste hand welke offers onze militairen brengen. Daarom ben ik altijd blij met de uitingen van waardering van bedrijven op Veteranendag. Dit jaar zijn er een aantal indrukwekkende gratis etenswaren en aanbiedingen beschikbaar om degenen te eren die ons land hebben verdedigd.

Aan de Grens: Gratis Pick 2 Combo

Een van de opvallende aanbiedingen deze Veteranendag is van de Tex-Mex keten On The Border. Ze bieden veteranen een gratis Pick 2 combo, met opties zoals kipflautas, rundvlees- of kipempanadas, enchiladas, taco’s en meer, allemaal geserveerd met rijst en bonen. Dit is een geweldige manier voor veteranen om te genieten van een stevige, heerlijke maaltijd.

Bad Daddy’s Burger Bar: Gratis Amerikaanse Burger

Voor degenen die hunkeren naar een all-American burger, biedt Bad Daddy’s Burger Bar een gratis All-American burger aan veteranen en militairen die in actieve dienst zijn. Deze klassieke hamburger kan worden aangepast met elke kaas en wordt geleverd met frietjes, tater tots, zoete aardappelfrietjes of frietjes naar keuze. Het is een fantastische deal, maar je moet wel tussen 11.00 en 15.00 uur dineren op 11 november om ervan te kunnen profiteren.

Taco John’s: Gratis kleine beef taco combo

Taco John’s maakt het iedereen gemakkelijk om dit jaar veteranen te vieren. Het enige wat je hoeft te doen is de code “VETERAN” in te voeren in hun app op 11 november, en je krijgt een gratis kleine rundvlees taco combo. Dit aanbod staat open voor zowel militairen als het grote publiek, dus het is een geweldige manier om je steun te betuigen.

Barbecue at Home van Dickey’s: 15% korting

Voor degenen die een voorraad vlees van hoge kwaliteit willen inslaan, biedt Barbecue at Home by Dickey’s een korting van 15% ter ere van Veteranendag. Deze deal is beschikbaar van 11 november tot en met 31 december en je kunt de promotiecode “VETERAN15” gebruiken om ervan te profiteren. Het is de perfecte gelegenheid om thuis van een heerlijke barbecue te genieten.

California Pizza Kitchen: Gratis voorgerecht, BOGO en donatie voor het goede doel

California Pizza Kitchen gaat echt helemaal los deze Veteranendag. Ten eerste bieden ze een gratis voorgerecht en drankje aan elk militair lid dat een geldig identiteitsbewijs kan laten zien. Daarnaast kunnen veteranen van 12 tot 20 november profiteren van een buy one, get one aanbieding. Maar het echte hoogtepunt is dat de keten van 8 tot 10 november 20% van alle verkopen doneert aan de Disabled American Veterans non-profitorganisatie.

Hard Rock Café: Gratis legendarische steakburger

Het Hard Rock Cafe biedt een gratis Legendary Steak Burger aan veteranen en actieve militairen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs. Deze burger zit vol met applewood bacon, cheddar kaas, een uiring, sla en tomaat. Als dat niet je stijl is, biedt het café ook 15% militaire korting op andere menu-items.

Red Robin: Gratis Red’s Tavern Double Burger

Red Robin doet mee aan de Veterans Day actie met een gratis Red’s Tavern Double Burger voor militaire leden. Deze deal is beschikbaar tot 14 november en kan worden ingewisseld voor dine-in of take-out. Als je lid bent van het Royalty Program van de keten, krijg je er ook nog eens gratis friet bij.

Pilot Co: $10 maaltijdtegoed

Als je deze Veteranendag onderweg bent, ga dan langs bij een van de 750 Pilot Travel Centers in het hele land. Ze geven $10 maaltijdkrediet aan elk actief of gepensioneerd militair lid dat zijn ID heeft geverifieerd via de myRewards Plus app. Dit tegoed kan worden gebruikt voor eten, drinken of zelfs voor restaurants ter plaatse.

Metro Diner: 50% korting op maaltijden

Voor degenen die hunkeren naar een stevige maaltijd biedt Metro Diner op 11 november een fantastische korting van 50% voor actieve en gepensioneerde militairen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs. Dit is een geweldige kans om te genieten van een van hun heerlijke gerechten, zoals de klassieke gebakken kip en wafels.

Fogo de Chão: 50% korting op hoofdmaaltijden

En tot slot, voor de liefhebbers van biefstuk, biedt Fogo de Chão 50% korting op een hoofdmaaltijd voor veteranen. Ze geven ook 10% korting aan maximaal drie extra gasten die samen met het dienstlid dineren. Het is echt een indrukwekkend aanbod voor diegenen die willen genieten van een heerlijke steak van hoge kwaliteit.
Als veteraan ben ik altijd dankbaar dat bedrijven hun best doen om degenen die gediend hebben te eren. Deze gratis etenswaren en aanbiedingen zijn een prachtige manier om dank je wel te zeggen tegen de mannen en vrouwen die zoveel hebben opgeofferd voor ons land. Ik moedig al mijn collega-dienstleden aan om deze Veteranendag gebruik te maken van deze geweldige aanbiedingen.

FAQ

De meeste van deze aanbiedingen zijn speciaal voor actieve of gepensioneerde militairen, die een geldig identiteitsbewijs moeten laten zien om de aanbiedingen te kunnen inwisselen. Sommige bedrijven, zoals Taco John’s en California Pizza Kitchen, geven echter ook korting aan het grote publiek. Je kunt het beste de specifieke vereisten voor elke deal controleren voordat je probeert er gebruik van te maken.

Verlopen deze Veteranendag-aanbiedingen op 11 november?

De vervaldata voor deze deals variëren. Hoewel veel deals alleen geldig zijn op 11 november zelf, zijn sommige verlengd tot een paar dagen voor of na de feestdag. De Red Robin aanbieding is bijvoorbeeld geldig tot 14 november en de California Pizza Kitchen BOGO deal loopt van 12 tot 20 november. Lees de kleine lettertjes van elke aanbieding om te weten wanneer deze verloopt.

Zijn er naast deze aanbiedingen nog andere manieren om veteranen te steunen?

Absoluut! Naast het gebruik van deze voedselgerichte kortingen zijn er nog veel andere manieren om veteranen en actieve militairen te steunen. Je kunt doneren aan veteraan-gerichte liefdadigheidsinstellingen, vrijwilligerswerk doen of gewoon je dankbaarheid betuigen aan de militairen in je leven. Zelfs met kleine gebaren zoals “bedankt voor je dienst” kun je al een heel eind komen.

Gelden deze aanbiedingen voor alle militaire takken of alleen voor bepaalde?

Het goede nieuws is dat de meeste van deze Veterans Day-aanbiedingen gelden voor leden van alle militaire takken, inclusief het leger, de marine, de luchtmacht, de mariniers en de kustwacht, maar ook voor personeel van de nationale garde en reservisten. De belangrijkste vereiste is meestal het tonen van een geldig militair of veteranenpaspoort, ongeacht de tak waarin je diende.

Zijn er nog andere opvallende Veteranendagkortingen of -gratis acties die het vermelden waard zijn?

Naast de op eten gerichte aanbiedingen die in het artikel aan bod komen, zijn er nog veel meer bedrijven die op Veteranendag kortingen en gratis cadeaus aanbieden. Enkele voorbeelden zijn kortingen op autoverhuurders, winkels, mobiele telefoonabonnementen en zelfs gratis toegang tot nationale parken en musea. Het is altijd een goed idee om wat onderzoek te doen en te zien welke andere speciale aanbiedingen er in jouw buurt beschikbaar zijn.