Facts

De reden waarom DoubleTree eindelijk zijn iconische koekjesrecept vrijgeeft

Het iconische DoubleTree chocoladekoekje

Als iemand die al jaren een trouwe fan is van de DoubleTree chocolate chip cookie, was ik blij om te horen dat de hotelketen eindelijk had besloten om hun iconische recept vrij te geven aan het publiek. Dit koekje is al sinds 1986 een geliefd onderdeel van de DoubleTree hotels en zijn reputatie is in de loop der jaren alleen maar sterker geworden.

Een antwoord op de pandemie

De beslissing om het recept vrij te geven was vooral zinvol tijdens de COVID-19 pandemie. Zoals de senior vice president en global head van DoubleTree, Shawn McAteer, verklaarde, wilde het bedrijf een “moment van troost en geluk” bieden aan mensen die thuis schuilden. Bakken staat al lang bekend om het verlichten van angst, en het DoubleTree koekjesrecept bood een leuke activiteit voor gezinnen om samen van te genieten in deze uitdagende tijd.

De geheime ingrediënten

Toen ik eindelijk het recept in handen kreeg, was ik aangenaam verrast door een aantal onverwachte ingrediënten, zoals citroensap en havermout. Deze toevoegingen geven de koekjes een unieke twist die ze onderscheidt van de typische chocolate chip cookies. En voor mensen met een notenallergie biedt het recept handig de optie om de walnoten weg te laten.

De indrukwekkende schaal van de productie

Het is verbijsterend om te bedenken hoeveel koekjes DoubleTree elk jaar moet produceren. Volgens het artikel gebruikt de hotelketen jaarlijks meer dan 1,2 miljoen pond chocoladechips en heeft het meer dan 483 miljoen koekjes geserveerd. Het gegeven recept, dat 26 koekjes oplevert, is slechts een klein deel van de enorme hoeveelheden die het hotel dagelijks moet maken om aan de vraag te voldoen.

De blijvende erfenis

De DoubleTree chocolate chip cookie is echt een cultureel icoon geworden, met de Instagram hashtag #doubletreecookies met meer dan 5.000 posts van toegewijde fans. Nu het recept publiekelijk beschikbaar is, kan ik niet wachten om te zien hoeveel meer mensen zich zullen aansluiten bij de rangen van degenen die het geluk hebben gehad om de magie van deze geliefde traktatie te ervaren. Of je het nu in een DoubleTree hotel eet of thuis bakt, dit koekje zal zeker nog jaren mensen troost en plezier brengen.

FAQ

DoubleTree bracht het koekjesrecept uit als reactie op de COVID-19 pandemie. De senior vice president en global head van het bedrijf verklaarde dat een “warme chocolate chip cookie niet alles kan oplossen, maar wel een moment van troost en geluk kan brengen” in deze angstige tijd. Het vrijgeven van het recept was bedoeld als een leuke activiteit voor gezinnen om van te genieten terwijl ze thuis schuilen.

Wat zijn enkele van de unieke ingrediënten in het DoubleTree koekjesrecept?

Het DoubleTree koekjesrecept bevat een aantal onverwachte ingrediënten, zoals citroensap en gerolde haver, die de koekjes een unieke twist geven. Het recept biedt ook de optie om de walnoten weg te laten voor mensen met een notenallergie.

Hoeveel koekjes produceert DoubleTree jaarlijks?

DoubleTree gebruikt meer dan 1,2 miljoen pond chocolade chips per jaar en heeft meer dan 483 miljoen koekjes geserveerd. Het recept dat aan het publiek is verstrekt, maakt slechts 26 koekjes, wat een fractie is van de enorme hoeveelheden die de hotelketen dagelijks moet maken om aan de vraag naar hun iconische traktatie te voldoen.

Hoe populair is het DoubleTree koekje op sociale media?

De DoubleTree chocolate chip cookie is een waar cultureel fenomeen geworden, met de Instagram hashtag #doubletreecookies met meer dan 5.000 posts van toegewijde fans die hun favoriete foto’s van de iconische traktatie hebben gedeeld.

Hoe krijg ik toegang tot het DoubleTree koekjesrecept?

Het volledige DoubleTree chocolate chip cookie recept is te vinden in het Mashed.com artikel, “The Reason DoubleTree Finally Released Its Iconic Cookie Recipe”.