Facts

We weten eindelijk Ben Afflecks Dunkin’ bestelling, en het is heerlijk Basic

Ben Affleck’s Dunkin’ bestelling: Een klassieke New Englander

Als levenslange inwoner van Boston ben ik niet verbaasd dat Ben Affleck bij Dunkin’ een eenvoudige ijskoffie met melk en twee klontjes suiker bestelt. Affleck, die is opgegroeid in de buitenwijken van Boston, is al heel lang een ongegeneerde fan van de iconische koffie- en donutketen uit New England.

Een gedeelde liefde voor Dunkin’

Afflecks affiniteit met Dunkin’ werd nog eens bevestigd toen hij onlangs te zien was in een Super Bowl-reclame, waarin hij aan het werk was in de drive-thru van een vestiging in Medford, Massachusetts. In de hilarische reclame bediende Affleck klanten, waaronder zijn eigen vrouw Jennifer Lopez, die een klassieke geglazuurde donut bestelde.

Een minimalistische, maar geliefde bestelling

In een interview met People onthulde Affleck zijn favoriete drankje bij Dunkin’: “Het is eigenlijk niet zo spannend. Het is gewoon ijskoffie, melk en twee suikers, soms Splenda.” Hoewel zijn bestelling misschien eenvoudig lijkt, is het duidelijk dat Affleck, net als veel inwoners van Boston, troost en voldoening vindt in de vertrouwde smaken van Dunkin’.

Dunkin’: Een Boston traditie

Dunkin’s diepgewortelde aanwezigheid in de omgeving van Boston is onmiskenbaar. Met meer dan 1.000 vestigingen alleen al in Massachusetts is de keten niet meer weg te denken uit de lokale gemeenschap. Tijdens de COVID-19 pandemie was Dunkin’ goed voor 45% van de koffieverkoop in het gebied, waarmee de status als instituut in Boston werd bevestigd.

Beroemdheden en politici houden ook van Dunkin’

Affleck is niet de enige beroemdheid die naar Dunkin’ gaat voor zijn cafeïnevoorraad. Acteur en producent B.J. Novak, die geboren is in Newton, Massachusetts, is zo’n trouwe Dunkin’ klant dat hij een Black Card heeft ontvangen, die gewoonlijk gereserveerd is voor de meest toegewijde fans van het merk. Politieke figuren als Hillary Clinton en Bernie Sanders zijn ook gesignaleerd bij Dunkin’, wat ons eraan herinnert dat de liefde voor deze klassieker uit New England alle lagen van de bevolking overstijgt.

Conclusie

De eenvoudige Dunkin’ bestelling van Ben Affleck is een bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van dit instituut in Boston. Als trotse Bostoniaan weerspiegelt Afflecks affiniteit met de klassieke ijskoffie en vertrouwde smaken van de keten de diepgewortelde band die veel inwoners hebben met dit geliefde merk. Of je nu een Hollywood-superster bent of een gewone forens, Dunkin’ blijft een constante in het leven van New Englanders en bewijst dat sommige tradities gewoon te goed zijn om ooit los te laten.

FAQ

Volgens Afflecks eigen interview is zijn favoriete Dunkin’ drankje een eenvoudige ijskoffie met melk en twee klontjes suiker, of soms Splenda. Hij beschrijft het als “niet echt spannend”, maar het is duidelijk dat deze klassieke bestelling een geliefd onderdeel van zijn routine is.

Waarom is Dunkin’ zo populair in Boston?

Dunkin’ heeft een diepgewortelde aanwezigheid in de regio Boston, met meer dan 1000 vestigingen alleen al in Massachusetts. De keten is een echt instituut geworden in de lokale gemeenschap, met Bostonians die comfort en vertrouwdheid vinden in het aanbod. Tijdens de COVID-19 pandemie was Dunkin’ goed voor 45% van de koffieverkoop in het gebied, waarmee de status als een vaste waarde in Boston werd verstevigd.

Zijn andere beroemdheden en politici ook fan van Dunkin’?

Ja, Affleck is niet de enige beroemdheid of publiek figuur die naar Dunkin’ gaat voor zijn cafeïne-fix. Acteur en producent B.J. Novak, die geboren is in Newton, Massachusetts, is zo’n trouwe Dunkin’-klant dat hij een Black Card kreeg toegestuurd, die doorgaans gereserveerd is voor de meest toegewijde fans van het merk. Politieke figuren als Hillary Clinton en Bernie Sanders zijn ook gezien bij Dunkin’ vestigingen, wat de wijdverspreide aantrekkingskracht van de in New England gevestigde keten laat zien.

Hoe kwam Affleck’s Dunkin’ reclame tot stand?

In de hilarische Super Bowl-reclame werkte Affleck aan de drive-thru van een Dunkin’ vestiging in Medford, Massachusetts, tot grote verrassing van de klanten. De laatste persoon die aan het loket bestelde was niemand minder dan zijn eigen vrouw, Jennifer Lopez, die om een klassieke geglazuurde donut vroeg. Deze advertentie bevestigde Afflecks levenslange liefde voor het merk Dunkin’ en de plaats ervan in zijn leven als inwoner van Boston.

Wat zegt Afflecks Dunkin’ bestelling over hem?

Afflecks eenvoudige Dunkin’ bestelling van een ijskoffie met melk en twee klontjes suiker weerspiegelt zijn status als trotse Bostoniaan en zijn verbondenheid met de diepgewortelde tradities van de stad. Hoewel hij bekend staat om het spelen van complexe personages in zijn acteerrollen, getuigt zijn Dunkin’ bestelling van zijn nuchtere en minimalistische voorkeuren als het gaat om zijn dagelijkse koffieroutine.