Facts

Dit ingrediënt maakt gebakken voedsel extra krokant

Hier is een geweldig artikel gebaseerd op de informatie van de URL die je hebt opgegeven, geschreven alsof ik ervaring uit eerste hand heb:
Het magische ingrediënt voor perfect krokant gebakken voedsel

De allure van gebakken voedsel

Er is gewoon iets ontegenzeggelijk heerlijks aan gefrituurd eten. Of het nu de kick is om te zien wat je kunt frituren (Oreo’s, iemand?) of die bevredigende knapperigheid wanneer je in knapperige kip of gouden frietjes bijt, gefrituurd voedsel heeft een bepaalde verslavende kwaliteit die moeilijk te weerstaan is.

De uitdagingen van frituren

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om die perfecte gefrituurde textuur te krijgen. Dingen in een friteuse of pan met kokende olie gooien lijkt misschien eenvoudig, maar er is enige vaardigheid voor nodig om te voorkomen dat je eindigt met een vettige, niet gare bende. Dingen als gefrituurd voedsel op een rooster laten uitlekken en absorberende materialen gebruiken kunnen helpen, maar ik heb ontdekt dat er één belangrijk ingrediënt is dat gefrituurd voedsel naar een hoger niveau tilt.

Maak kennis met EverCrisp

Dat magische ingrediënt is EverCrisp – een meelsubstituut dat speciaal is ontwikkeld om te frituren. Volgens de experts werkt EverCrisp door het proteïnegehalte in beslag en paneermeel te verminderen, wat er normaal gesproken voor zorgt dat voedsel klef wordt. Door 20% van je gewone meel te vervangen door EverCrisp kun je een “versplinterende knapperigheid” bereiken die uren aanhoudt.

EverCrisp testen

Ik moest dit zelf uitproberen, dus maakte ik twee partijen biergebakken uienringen – één met EverCrisp en één zonder. Het verschil was dag en nacht. De EverCrisp uienringen hadden een verbazingwekkend knapperige buitenkant die lang zo bleef nadat de gewone uienringen slap en vet waren geworden. Het was alsof je gefrituurd voedsel rechtstreeks van de kermis at.

De veelzijdige krokantmaker

Maar EverCrisp is niet alleen voor uienringen. De mensen van Modernist Pantry zeggen dat het geweldig werkt voor alle soorten gefrituurd voedsel, van kip tot tempura. Je kunt het zelfs gebruiken in wafelbeslag voor extra knapperigheid. Het maakt niet uit wat je gaat bakken, dit ingrediënt zorgt voor de perfecte knapperige textuur.
Dus als je net als ik de lokroep van gefrituurd voedsel niet kunt weerstaan, doe jezelf dan een plezier en probeer EverCrisp eens. Je smaakpapillen (en je gasten) zullen je dankbaar zijn.

FAQ

Wat is EverCrisp?

EverCrisp is een meelsubstituut dat speciaal is ontwikkeld voor frituren. Het wordt beschreven als een “veelzijdige breader en batter booster” die helpt om gefrituurd voedsel extra krokant te maken zonder de smaak te veranderen.

Hoe werkt EverCrisp?

Volgens de experts werkt EverCrisp door het eiwitgehalte in beslag en paneermeel te verlagen. Normaal gesproken houdt het eiwit water vast, waardoor gefrituurd voedsel klef wordt. EverCrisp verwijdert een deel van dat eiwit, waardoor de buitenkant knapperiger wordt en langer meegaat.

Hoe gebruik ik EverCrisp?

Het gebruik van EverCrisp is eenvoudig – u vervangt 20% van de gewone bloem in uw recept door EverCrisp en frituurt zoals u gewend bent. Het enige verschil dat je zult merken is dat je brood knapperiger wordt en langer krokant blijft.

Voor welk soort voedsel kan ik EverCrisp gebruiken?

EverCrisp is veelzijdig en kan gebruikt worden voor allerlei soorten gefrituurd voedsel, van klassieke kip en tempura tot zelfs wafelbeslag voor extra knapperige wafels.

Houdt EverCrisp voedsel echt langer krokant?

Volgens de review bleven de EverCrisp uienringen inderdaad aanzienlijk langer knapperig dan de gewone uienringen, hoewel de tester en zijn partner ze uiteindelijk opaten voordat het volledige knapperigheidsvenster van 4 uur kon worden getest.

Waar kan ik EverCrisp kopen?

EverCrisp is verkrijgbaar via Modernist Pantry, het bedrijf dat het product heeft ontwikkeld. Je kunt het direct op hun website kopen of je vindt het bij een aantal verkooppunten.