Facts

De stopgezette Buffalo Wild Wings saus die mensen aan het huilen maakte

De legendarische spookpepersaus die tranen in de ogen van gasten bracht

Als liefhebber van Buffalo Wild Wings kan ik bevestigen dat de restaurantketen altijd bekend heeft gestaan om zijn grote verscheidenheid aan heerlijke en innovatieve sauzen. Van de klassieke Buffalo-saus tot de meer avontuurlijke smaken, BWW heeft altijd iets gehad om elke smaakpapillen tevreden te stellen. Er was echter één saus in het bijzonder die er bovenuit stak – de beruchte Ghost Pepper Sauce.

Een saus zo heet dat er een waarschuwing bij hoorde

De Ghost Pepper Sauce werd in de zomer van 2014 geïntroduceerd op het menu van BWW en kreeg al snel de reputatie een van de pittigste sauzen te zijn die er zijn. Met de spookpeper op de tweede plaats op de schaal van Scoville was deze saus niet voor doetjes. Het restaurant ging zelfs zo ver dat het een verklaring van afstand en een waarschuwing opnam met de tekst: “Deze saus is extreem heet. Eet op eigen risico. Buffalo Wild Wings is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het eten van de Ghost Pepper-saus en u ontslaat Buffalo Wild Wings, zijn functionarissen, directeuren, werknemers, agenten en rechtverkrijgenden van alle aansprakelijkheden, claims of eisen. Niet aanraken of eten als u een huid- of spijsverteringsovergevoeligheid hebt voor pittig voedsel.”

Diners huilden tranen van vreugde (en pijn)

Ondanks de waarschuwing konden veel dappere gasten de uitdaging van de Ghost Pepper Sauce niet weerstaan. Degenen die het aandurfden, stond een onvergetelijke ervaring te wachten. De saus was zo intens pittig dat het letterlijk tranen in de ogen bracht van degenen die hem aten. De smaak was echter zo uniek en heerlijk dat veel gasten er lovend over waren, zelfs terwijl ze de tranen uit hun ogen veegden.

Het bitterzoete afscheid

Helaas was de Ghost Pepper Sauce maar een beperkte tijd verkrijgbaar en uiteindelijk werd hij niet meer gemaakt. Voor degenen onder ons die het voorrecht hadden om de saus te proberen, was het verlies van deze legendarische saus echt bitterzoet. We rouwden om het einde van een tijdperk, maar we koesterden ook de herinneringen aan de tranen van vreugde en pijn die de Ghost Pepper Sauce ons had gebracht.

FAQ

De Ghost Pepper Sauce was vooral opmerkelijk vanwege de ongelooflijk pittige kick. De spookpeper, waarmee de saus werd gemaakt, staat op de tweede plaats op de schaal van Scoville en is daarmee een van de heetste pepers ter wereld. Dit resulteerde in een saus die zo pittig was dat veel gasten die het durfden te proberen er tranen van in hun ogen kregen.

Waarom heeft Buffalo Wild Wings een waarschuwing bij de Ghost Pepper Sauce gezet?

Buffalo Wild Wings voegde een sterke waarschuwing toe aan de Ghost Pepper Sauce omdat ze duidelijk wilden maken dat de saus extreem heet was en niet voor bangeriken. In de waarschuwing stond dat het restaurant niet verantwoordelijk was voor de gevolgen van het eten van de saus en dat gasten de saus niet moesten gebruiken als ze gevoelig waren voor pittig eten.

Hoe reageerden gasten op de Ghost Pepper Sauce?

Ondanks de waarschuwing stonden veel gasten te popelen om de uitdaging van de Spookpepersaus aan te gaan. Degenen die het probeerden meldden dat het zo intens pittig was dat ze er tranen van in hun ogen kregen. Velen waren echter ook enthousiast over de unieke en heerlijke smaak van de saus, zelfs terwijl ze de tranen wegveegden.

Hoe lang was de Ghost Pepper Sauce verkrijgbaar bij Buffalo Wild Wings?

De Ghost Pepper Sauce was slechts een beperkte tijd verkrijgbaar bij Buffalo Wild Wings. Uiteindelijk stopte het restaurant met de saus, tot grote teleurstelling van degenen die van de intense en onvergetelijke smaak waren gaan houden.

Hoe voelden de gasten zich toen de Ghost Pepper Sauce niet meer verkrijgbaar was?

Voor degenen die het voorrecht hadden om de Ghost Pepper Sauce te proberen, was het verlies van deze legendarische saus echt bitterzoet. Ze rouwden om het einde van een tijdperk, maar ze koesterden ook de herinneringen aan de tranen van vreugde en pijn die de saus hen had gebracht.