Facts

De beste smaak van White Claw volgens 24% van de mensen

De heerschappij van zwarte kers: De populairste smaak van White Claw

Als iemand die al heel wat White Claw-smaken heeft geprobeerd, kan ik getuigen van de blijvende populariteit van de Black Cherry-variant. Volgens een recente enquête van Mashed noemde maar liefst 24,28% van de respondenten Black Cherry als de beste smaak van White Claw, waarmee de status als regerend kampioen onder dit geliefde spiked seltzermerk is bevestigd.

Een gevarieerde line-up, maar Black Cherry springt eruit

White Claw heeft zijn smakenaanbod in de loop der jaren zeker uitgebreid, met een totaal van 11 verschillende soorten die nu verkrijgbaar zijn. Van klassieke citrussmaken als Limoen en Grapefruit tot meer exotische opties als Mango en Ananas, het merk heeft ingespeeld op een breed scala aan smaakvoorkeuren. Maar als het gaat om de algemene favoriet van het publiek, is Black Cherry steeds als duidelijke winnaar uit de bus gekomen.

Mango en framboos bieden sterke concurrentie

Terwijl Black Cherry de toppositie innam, onthulden de resultaten van de poll ook enkele interessante inzichten in andere populaire White Claw smaken. Mango, eerder gerangschikt onder de minst smakelijke opties, is nu opgeklommen tot de op één na populairste smaak met 16,64% van de stemmen. Framboos, een andere favoriet van de fans, kwam op de derde plaats met 14,77% van de stemmen.

Verdeelde smaken: Mandarijn en Citroen blijven achter

Aan de andere kant van het spectrum toonde de peiling aan dat bepaalde White Claw smaken niet zo breed omarmd worden. Mandarijn, dat met slechts 4,92% van de stemmen op de allerlaatste plaats eindigde, en Citroen, met 8,83%, lijken de minst favoriete smaken onder consumenten.

De diversiteit aan smaken omarmen

De brede spreiding van stemmen over de verschillende White Claw smaken benadrukt de uiteenlopende smaken en voorkeuren van het publiek dat seltzer met prik drinkt. Black Cherry mag dan wel de boventoon voeren, de resultaten van de poll suggereren dat er geen eenheidsworst bestaat als het aankomt op de perfecte White Claw smaak. De beste aanpak is misschien om de variëteit te omarmen en van alles een beetje te proberen om je persoonlijke favoriet te vinden.

FAQ

Volgens de Mashed poll is de populairste smaak van White Claw Black Cherry, met 24,28% van de respondenten die het als beste smaak hebben gekozen.

Welke andere smaken deden het goed in de poll?

Naast Black Cherry lieten de resultaten van de peiling zien dat Mango (16,64%) en Framboos (14,77%) ook tot de populairste White Claw smaken behoorden.

Welke smaken hadden de minste voorkeur?

Uit de peiling bleek dat Mandarijn (4,92%) en Citroen (8,83%) de minst favoriete White Claw smaken waren, met Mandarijn op de allerlaatste plaats.

Hoe is het smakenassortiment van White Claw in de loop der tijd uitgebreid?

White Claw begon met slechts vier smaken, maar heeft sindsdien zijn assortiment uitgebreid tot een totaal van 11 verschillende soorten, waaronder opties als Mango, Ananas en Aardbei.

Wat is de algemene conclusie van de poll?

De resultaten van de peiling suggereren dat Black Cherry weliswaar de duidelijke favoriet is, maar dat de verschillende voorkeuren van White Claw-drinkers betekenen dat er geen pasklare oplossing is als het aankomt op de perfecte smaak. De beste aanpak kan zijn om het gevarieerde aanbod van het merk te verkennen om je persoonlijke favoriet te vinden.