Exclusives

Candace Nelson van Sprinkles over bakken voor Oprah, glutenvrije tips en meer – exclusief interview

Hier is een geweldig artikel gebaseerd op de verstrekte informatie:
Candace Nelson van Sprinkles over bakken voor Oprah, glutenvrije tips en meer – exclusief interview

De chef-kok die Candace Nelson versteld doet staan

Een van de dingen die “Sweet Success” benadrukt is het belang van mentoren en experts. In mijn podcast “Live to Eat” had ik gesprekken met iedereen, van Jaques Pepin tot Carla Hall tot Fred Savage. Het gesprek met Carla Hall springt er voor mij het meest uit. Ik ken Carla van eten, maar ze is zoveel meer – een veelzijdig wezen. Tijdens de pandemie ging Carla op Instagram en deed iets wat ze “reces” noemde – een injectie van plezier, spel, beweging en zonlicht.
Ik was verbaasd toen ik hoorde dat Carla als 50-jarige trainde voor een wedstrijd gewichtheffen en haar gezondheid zo serieus nam. Dit idee dat het tweede hoofdstuk van het leven vol kansen is, ongeacht wat je ervoor hebt gedaan, is iets wat ik echt bewonder in Carla.

Candace Nelson praat over zelfzorg

Als ondernemer met meerdere bedrijven en publieke optredens is het een uitdaging om balans te vinden. Ik denk graag aan balans over een bepaalde periode, niet binnen een dag. Het idee van een gebalanceerde dag brengt me in verwarring, omdat het gewoon niet realistisch is als je iets nieuws op de wereld probeert te zetten. Het vergt 150% inspanning.
Toen ik weken weg was van mijn familie om te filmen, was dat moeilijk. Maar ik probeerde te verdubbelen in het aanwezig zijn met hen na het filmen en vast te houden aan het idee dat ik mijn kinderen een belangrijke werkethiek bijbracht.

Candace Nelson en Reese Witherspoon zijn goede vrienden

Reese Witherspoon en ik hebben elkaar ontmoet via gemeenschappelijke vrienden in Los Angeles. De eerste keer dat we elkaar ontmoetten was toen ze naar Sprinkles kwam om cupcakes te bestellen – ze was zo lief als maar kon en ik was altijd onder de indruk van haar.
Toen we vrienden werden, was ik nog meer onder de indruk van wat een geweldige vriendin ze is. Reese komt op voor vrouwen en inspireert mij om hetzelfde te doen door mentorschap, vriendschap en te investeren in door vrouwen opgerichte bedrijven. Ze heeft me ook geïnspireerd om ambitie te omarmen – iets wat vroeger werd gezien als een “vies woord” voor vrouwen. Reese heeft dat begrip schoongeboend en haar onstuitbare creatieve geest is gewoon eindeloos inspirerend.

FAQ

Welke gesprekken uit Candace Nelsons podcast “Live to Eat” vallen haar het meest op?

Het gesprek met Carla Hall is Candace het meest bijgebleven. Ze was verbaasd om te horen dat Carla op haar 50ste trainde voor een gewichthefwedstrijd en haar gezondheid zo serieus nam. Candace werd geïnspireerd door Carla’s geestdrift en het idee dat het tweede hoofdstuk van het leven vol kansen kan zijn.

Hoe vindt Candace Nelson evenwicht als ondernemer?

Candace zegt dat ze balans graag over een bepaalde periode ziet, niet in één enkele dag. Het idee van een perfect gebalanceerde dag “gooit haar in de war” omdat het 150% inspanning kost om nieuwe projecten op te zetten. In de periodes dat ze wekenlang filmde zonder haar familie, probeerde ze te verdubbelen om na het filmen bij hen aanwezig te zijn.

Hoe werden Candace Nelson en Reese Witherspoon vrienden?

Candace en Reese hebben elkaar ontmoet via gemeenschappelijke vrienden in Los Angeles. De eerste keer dat ze elkaar ontmoetten was toen Reese naar Sprinkles kwam om cupcakes te bestellen – Candace was onder de indruk van hoe lief en aardig ze was. Toen ze vriendinnen werden, was Candace nog meer onder de indruk van Reese’s toewijding aan het ondersteunen van vrouwen door mentorschap, vriendschap en het investeren in door vrouwen opgerichte bedrijven.

Hoe heeft Reese Witherspoon Candace Nelson geïnspireerd?

Reese heeft Candace geïnspireerd om ambitie te omarmen, wat vroeger werd gezien als een “vies woord” voor vrouwen. Reese heeft dat begrip schoongeboend en haar onstuitbare creatieve geest is eindeloos inspirerend voor Candace. Reese heeft Candace ook gemotiveerd om op te komen voor andere vrouwen door mentorschap en steun.

Wat is Candace Nelson’s grootste restaurant ergernis?

Volgens het artikel is Candace Nelson’s grootste restaurant ergernis “een te luide eetzaal”.