Facts

38% vindt dat dit merk de slechtste diepvrieskip heeft

Vermijd diepvrieskip uit Banquet ten koste van alles

Als iemand die houdt van een goed stuk kip met veel smaak, heb ik in de loop der jaren al heel wat merken diepvrieskip geprobeerd. Dus toen ik de resultaten van deze Mashed poll zag, was ik niet verbaasd dat Banquet als slechtste diepvrieskipmerk uit de bus kwam.

De trieste waarheid over diepvrieskip van Banquet

Volgens de enquête zei maar liefst 38% van de respondenten dat Banquet de slechtste diepvrieskip op de markt heeft. Dat is een onthutsend hoog aantal en het komt overeen met mijn eigen ervaringen. Banquet’s diepgevroren original crispy fried chicken heeft een slechte beoordeling van 2 sterren van Walmart shoppers, en een nog lagere beoordeling op Banquet’s eigen website. Eén recensent vatte het perfect samen door te zeggen: “De paneerlaag was walgelijk, zompig en onsmakelijk. De kip, als ik die al kon vinden, smaakte gewoon niet lekker.”

Hoe staan andere merken ervoor?

Terwijl Banquet de bovenste (of onderste, denk ik) plaats innam, deden de andere populaire diepvrieskipmerken het niet veel beter. Target’s Good & Gather merk was de op één na slechtste, met meer dan 18% van de stemmen. Perdue kwam op de derde plaats met bijna 12%, terwijl Tyson en Applegate Naturals rond de 10% gelijk eindigden. Het enige merk dat enigszins gespaard leek te blijven van de kritiek was Foster Farms, met slechts 9% van de mensen die het als hun minst favoriete merk kozen.

Het belang van diepgevroren kip van goede kwaliteit

Kip is zo’n veelzijdig en voedzaam eiwit, dus het is teleurstellend om te zien dat zoveel mensen ontevreden zijn over de diepvriesopties die beschikbaar zijn. Als je in nood zit en snel een maaltijd nodig hebt, kan een goed merk diepvrieskip het verschil maken. Op basis van deze resultaten lijkt het erop dat dat merk niet Banquet is. Als je op zoek bent naar diepvrieskip, raad ik je aan om eens te kijken naar andere opties die het beter deden, zoals Foster Farms. Je smaakpapillen (en je portemonnee) zullen je dankbaar zijn.

FAQ

Volgens de Mashed poll vindt 38% van de respondenten dat Banquet de slechtste diepvrieskip heeft en is daarmee het minst favoriete merk. De volgende slechtste merken waren Target’s Good & Gather (18%), Perdue (12%) en Tyson en Applegate Naturals (beide rond de 10%). Aan de andere kant werd Foster Farms het beste van het stel gevonden, met slechts 9% van de mensen die het als minst favoriete merk kozen.

Waarom wordt de diepvrieskip van Banquet zo slecht beoordeeld?

Recensenten van Banquet’s diepvries original crispy fried chicken hebben geklaagd over de “walgelijke, kleffe en onsmakelijke” paneerlaag en over de slechte kwaliteit van de kip zelf, waarbij één persoon zei dat “de kip, als ik die al kon vinden, gewoon niet lekker smaakte”.

Hoe verhouden de andere populaire diepvrieskipmerken zich tot Banquet?

Banquet was de duidelijke verliezer in de poll, maar de andere populaire merken deden het niet veel beter. Target’s Good & Gather was de op één na slechtste, gevolgd door Perdue, Tyson en Applegate Naturals. Het enige merk dat aan veel kritiek leek te ontsnappen was Foster Farms, dat door slechts 9% van de respondenten als minst favoriete werd gekozen.

Waarom is het belangrijk om een goed merk diepvrieskip te hebben?

Kip is een veelzijdig en voedzaam eiwit dat in veel verschillende gerechten gebruikt kan worden. Als je weinig tijd hebt en een snelle maaltijd nodig hebt, kan een betrouwbaar merk diepvrieskip het verschil maken. De slechte beoordelingen voor veel van de populaire merken geven aan dat het vinden van een hoogwaardige diepvrieskip een uitdaging kan zijn, maar het is de moeite waard om er zeker van te zijn dat je een smakelijk en bevredigend product krijgt.

Waar moeten consumenten op letten als ze diepvrieskip kopen?

Op basis van de resultaten van de enquête is het duidelijk dat consumenten op zoek zijn naar diepvrieskip met hoogwaardig, smaakvol vlees en een knapperige, smakelijke paneerlaag. Het vermijden van merken als Banquet, die consequent zijn bekritiseerd om hun slechte kwaliteit en smaak, is een goede plek om te beginnen. Het verkennen van andere opties, zoals Foster Farms, dat betere recensies heeft ontvangen, kan een betere manier zijn om een merk diepvrieskip te vinden dat aan je verwachtingen voldoet.