Facts

Wat je moet weten over To-Go Cocktails

Hier is een geweldig artikel gebaseerd op de verstrekte informatie:

Het Nieuwe Normaal: To-Go Cocktails Houden Restaurants Overeind

Als iemand die graag uit eten gaat en geniet van een goede cocktail met vrienden, was het afgelopen jaar een echte uitdaging. Zoals zovelen heb ik me moeten aanpassen aan een nieuw normaal leven – een leven waarin virtuele happy hours en afhaalmaaltijden de belangrijkste manier zijn geworden waarop ik met anderen omga en me laat verwennen. Maar ondanks alles ben ik dankbaar dat restaurants en bars creatieve manieren hebben gevonden om hun gemeenschap te blijven bedienen, waaronder de opkomst van meeneemcocktails.

Minder regels ter ondersteuning van de dienstverlenende sector

Toen de pandemie voor het eerst toesloeg en de sluitingen wijdverspreid werden, was de dienstverlenende sector een van de zwaarst getroffen sectoren. Restaurants en bars werden gedwongen hun eetzalen te sluiten, waardoor velen worstelden om het hoofd boven water te houden. Sommige staten, zoals Californië en New York, versoepelden echter al snel de regelgeving rond de verkoop van alcohol, waardoor bedrijven cocktails en andere alcoholische dranken konden aanbieden om mee te nemen of te laten bezorgen.
Dit nieuwe “off-premises privilege” is een reddingslijn voor veel restaurants. In plaats van alleen eten aan te bieden om mee te nemen, kunnen ze nu ook voorgemixte cocktails, flessen wijn en zelfs cocktailkits aanbieden die klanten thuis kunnen mixen. Natuurlijk zijn er nog wel wat regels – de drankjes moeten samen met het eten en in afgesloten verpakkingen worden verkocht. Maar over het algemeen hebben deze veranderingen een broodnodige impuls gegeven aan een sector in crisis.

Cocktails als redding

De mogelijkheid om cocktails to-go aan te bieden is een ware redding geweest voor restaurants en bars. Het zorgt niet alleen voor een extra inkomstenstroom, maar het stelt ze ook in staat om een band met hun klanten te onderhouden. Ik heb ervan genoten om mijn favoriete margarita’s of old fashioneds te kunnen bestellen bij lokale bars en er thuis van te genieten, terwijl ik de bedrijven steun waar ik van houd.
En niet alleen individuele klanten profiteren hiervan. De verkoop van to-go cocktails helpt restaurants om hun personeel aan het werk te houden en zorgt voor een financiële buffer in deze onzekere tijden. Zoals een bareigenaar in New York zei: “Het creëert een klein buffer zodat mensen nog een paar dagen langer kunnen doorwerken. Elke dag, elk uur, elke dollar telt, dus hopelijk zijn de mensen gul met hun fooien en kan ik een fonds in stand houden voor het personeel als een kleine buffer om ze er doorheen te helpen.”

Een lichtpuntje in moeilijke tijden

Hoewel het afgelopen jaar ongelooflijk moeilijk is geweest, is de opkomst van to-go cocktails een lichtpuntje geweest. Het heeft me in staat gesteld te genieten van de smaken waar ik van hou, lokale bedrijven te steunen en een gemeenschapsgevoel te behouden – en dat alles terwijl ik veilig bleef en sociale afstand nam. En terwijl we door dit nieuwe normale leven blijven navigeren, ben ik dankbaar dat restaurants en bars zich hebben kunnen aanpassen en innovatieve manieren hebben gevonden om hun klanten van dienst te zijn. Op nog veel meer virtuele happy hours en cocktailleveringen in de komende maanden!

FAQ

Wat is het belangrijkste doel van to-go cocktails tijdens de pandemie?

Het belangrijkste doel van to-go cocktails tijdens de pandemie is om een broodnodige inkomstenstroom en financiële buffer te bieden aan restaurants en bars die zwaar getroffen zijn door sluitingen en lockdowns. Door deze etablissementen toe te staan om vooraf gemaakte cocktails, flessen wijn en cocktailkits te verkopen samen met voedselbestellingen, helpt het hen overeind te blijven en hun personeel aan het werk te houden.

Wat zijn de regels voor de verkoop van meeneemcocktails?

De regels voor het verkopen van to-go cocktails verschillen per staat, maar over het algemeen vereisen ze dat de alcoholische dranken samen met voedselbestellingen worden verkocht en in verzegelde verpakkingen die tijdens het vervoer niet toegankelijk zijn. Sommige staten beperken ook het aantal drankjes dat kan worden besteld.

Hoe profiteren klanten van to-go cocktails?

Klanten profiteren op een aantal manieren van to-go cocktails. Ten eerste kunnen ze genieten van hun favoriete cocktails en lokale bedrijven steunen vanuit het comfort en de veiligheid van hun eigen huis. Ten tweede helpt het om een gevoel van gemeenschap en verbondenheid te behouden, vooral door virtuele happy hours en andere sociale bijeenkomsten. En ten derde zorgen de extra inkomsten ervoor dat deze zaken kunnen blijven bestaan.

Wat zijn enkele voorbeelden van to-go cocktails?

Voorbeelden van to-go cocktails zijn kant-en-klare martini’s, margarita’s en andere klassieke cocktails, maar ook cocktailkits waarmee klanten thuis hun eigen drankjes kunnen mixen. Vestigingen in Californië, Miami en Seattle bieden allemaal creatieve to-go cocktailopties aan.

Hoe lang blijven to-go cocktails een optie?

Het is moeilijk om precies te zeggen hoe lang to-go cocktails een optie zullen blijven, omdat dit afhangt van het verloop van de pandemie en de verdere ontwikkeling van de regelgeving. Velen in de sector hebben echter goede hoop dat de versoepelde regels rond de verkoop van alcohol buiten verkoopruimten ook na de pandemie zullen blijven bestaan, omdat dit een waardevolle reddingslijn is voor restaurants en bars.