Facts

Alles wat u moet weten over Omsom

Authentieke Aziatische smaken in huis halen

Als iemand die al lange tijd gefrustreerd is door het gebrek aan keuze in het gangpad voor “etnisch voedsel” in gewone supermarkten, was ik blij toen ik Omsom ontdekte. Opgericht door de zussen Vanessa en Kim Pham, is dit online voedingsbedrijf op een missie om het spel te veranderen als het gaat om zelfgemaakte Aziatische gerechten.

Omsom’s spelveranderende “Voorgerechten

De kern van Omsom’s aanbod is hun innovatieve “starter” – voorverpakte zakjes die alle essentiële sauzen, aroma’s en kruiden bevatten die nodig zijn om authentieke Aziatische gerechten te maken. Deze voorgerechten dienen als startpunt, zodat thuiskoks gemakkelijk heerlijke maaltijden kunnen samenstellen met de krachtige, levendige smaken van de Oost- en Zuidoost-Aziatische keukens.

Ontwikkeld in samenwerking met culinaire experts

Wat vooral indrukwekkend is aan Omsom is dat de zussen Pham, ondanks het feit dat ze zelf geen culinaire achtergrond hebben, hebben samengewerkt met ervaren chef-koks in New York City om de recepten voor hun voorgerechten te ontwikkelen. Deze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat elk pakket een compromisloze smaak van traditionele smaken biedt.

Een breed aanbod

De starterkits van Omsom omvatten een breed scala aan Aziatische gerechten, van Thaise Larb en Koreaanse pittige Bulgogi tot Vietnamese Lemongrass BBQ. Klanten kunnen individuele kits kopen of kiezen voor een proefbundel om het volledige aanbod van Omsom te ontdekken. De prijzen variëren van $12 tot $45, waardoor het een toegankelijke en handige manier is om je zelfgemaakte Aziatische maaltijden te verbeteren.

Omarmen van “luidruchtig” en “oproerig”

De naam Omsom zelf is een knipoog naar de missie van het bedrijf – “om sóm” is een Vietnamese uitdrukking die “luidruchtig, onstuimig en oproerig” betekent. Deze gedurfde en onverbloemde aanpak is ook terug te vinden in de merkidentiteit van Omsom, die de levendige, smaakvolle essentie van Aziatische keukens viert.
Kortom, Omsom is een game-changer voor iedereen die van Aziatisch eten houdt, maar moeite heeft om thuis authentieke smaken te creëren. Door gebruiksvriendelijke starterkits aan te bieden die ontwikkeld zijn in samenwerking met culinaire experts, brengt Omsom de gedurfde, trotse smaken van Azië bij je thuis.

FAQ

Omsom is een online voedingsbedrijf opgericht door de zussen Vanessa en Kim Pham. Ze hebben Omsom opgericht om de authentieke en smaakvolle Aziatische keuken onder de aandacht van thuiskoks te brengen door voorverpakte “starter”-pakketten aan te bieden die alle benodigde sauzen, aroma’s en kruiden bevatten om traditionele Aziatische gerechten te maken.

Wat zijn Omsom’s “starters”?

Omsom’s “starters” vormen de kern van hun productlijn. Deze zakjes bevatten alles wat nodig is om specifieke Aziatische gerechten te maken, zoals Thaise Larb, Koreaanse Pittige Bulgogi en Vietnamese Citroengras BBQ. De voorgerechten dienen als snelkoppeling, zodat thuiskoks deze smaakvolle maaltijden gemakkelijk kunnen bereiden.

Hoe heeft Omsom zijn recepten ontwikkeld?

Hoewel de zussen Pham zelf geen culinaire achtergrond hebben, werkten ze samen met ervaren chef-koks in New York City om de recepten voor hun starterkits te ontwikkelen. Deze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat de producten van Omsom authentieke en heerlijke Aziatische smaken leveren.

Welke bestelmogelijkheden biedt Omsom?

Omsom biedt twee belangrijke aankoopopties: individuele starterkits voor specifieke gerechten of samplerbundels waarmee klanten een verscheidenheid van hun aanbod kunnen uitproberen. De kits variëren in prijs van $12 tot $45, waardoor Omsom een toegankelijke keuze is voor thuiskoks.

Wat is de betekenis achter Omsom’s naam?

De naam “Omsom” is een knipoog naar de missie en merkidentiteit van het bedrijf. “Om sóm” is een Vietnamese uitdrukking die “luidruchtig, onstuimig en oproerig” betekent, wat Omsom’s viering van de levendige, gedurfde smaken van Aziatische keukens weerspiegelt.