Facts

We hebben Chrissy Teigen’s Pizza Cupcakes geprobeerd. Dit is wat je moet weten

Mijn ervaring met Chrissy Teigen’s Pizza Cupcakes

Als pizzaliefhebber ben ik altijd op zoek naar nieuwe en spannende manieren om van dit geliefde gerecht te genieten. Dus toen ik hoorde over Chrissy Teigen’s Pizza Cupcakes, was ik vol nieuwsgierigheid en verwachting. Ik besloot een doos te bestellen en ze zelf uit te proberen, en ik kan je vertellen, ze stelden niet teleur.

De ingrediënten

Chrissy’s Spicy(ish) Pizza Cupcakes zijn gemaakt met een “trade-secret” pizzadeeg dat gewoonweg onweerstaanbaar is. Het deeg is boterachtig en vlokkerig, en voegt een vleugje verwennerij toe aan elke hap. De cupcakes zijn gevuld met verse mozzarella en Italiaanse San Marzano tomatensaus, voor die klassieke pizzasmaak waar we allemaal van houden. En om het een beetje kick te geven, is elke cupcake bedekt met een snufje chilivlokken. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een heerlijke en unieke smaak.

Een hapje Italië

Ondanks dat het een hapklare traktatie is, neemt elke Pizza Cupcake je mee op een smaakvolle reis naar Italië. De eenvoud van de ingrediënten laat de ware essentie van pizza doorschemeren. De mozzarella, pittige tomatensaus en perfect gebakken deeg komen harmonieus samen en zorgen voor een verrukkelijke ervaring. En de toegevoegde hitte van de chilivlokken voegt een leuk en opwindend element toe aan het algehele smaakprofiel.

Gemak en betaalbaarheid

Een van de dingen die ik waardeer aan Chrissy’s Pizza Cupcakes is hun toegankelijkheid. Hoewel ze momenteel alleen verkrijgbaar zijn op de Cravings website, kunnen ze gemakkelijk worden besteld en thuisbezorgd. Een doos met 12 Pizza Cupcakes kost $32, waardoor het een betaalbare optie is voor een uniek en lekker tussendoortje. De verzendkosten kunnen variëren afhankelijk van je locatie, maar wees gerust: de cupcakes worden zorgvuldig verpakt in een geïsoleerde doos met droogijs om ervoor te zorgen dat ze bevroren aankomen en klaar zijn om van te genieten.

Niet alleen een samenwerking met beroemdheden

Het is vermeldenswaard dat Chrissy’s Pizza Cupcakes niet alleen een product zijn dat door beroemdheden wordt gesteund. Het bedrijf Pizza Cupcake, opgericht door het echtpaar Andrea en Michelle Meggiato, heeft steeds meer erkenning gekregen voor hun innovatieve benadering van pizza. Ze verschenen zelfs in Shark Tank, wat de potentiële groei en het succes van hun bedrijf aantoont. De samenwerking met Chrissy Teigen’s bedrijf Cravings heeft ongetwijfeld voor meer aandacht voor hun heerlijke creaties gezorgd.

Zijn ze de hype waard?

Nadat ik verschillende van Chrissy’s Spicy(ish) Pizza Cupcakes heb gegeten, kan ik met een gerust hart zeggen dat ze de hype absoluut waard zijn. De presentatie alleen al is schattig, en de mogelijkheid om een handzame pizza ter grootte van een cupcake vast te houden zonder te knoeien is een game-changer. Het deeg steelt de show met zijn knapperige maar luchtige textuur en de royale hoeveelheid kaas en pittige tomatensaus tillen de smaak naar nieuwe hoogten. De subtiele hitte van de chilivlokken voegt een spannende twist toe die deze cupcakes onderscheidt van de gemiddelde pizza.
Over het geheel genomen was mijn ervaring met Chrissy Teigen’s Pizza Cupcakes heerlijk. Ze overtroffen mijn verwachtingen en lieten me verlangen naar meer. Of je nu een pizzaliefhebber bent of gewoon op zoek naar een uniek en lekker tussendoortje, ik raad je ten zeerste aan om deze Pizza Cupcakes eens te proberen. Ze zijn een waar culinair genot dat je pizzahonger op een heel nieuwe manier zal stillen.

FAQ

Zijn de Pizza Cupcakes van Chrissy Teigen verkrijgbaar in winkels?

Nee, momenteel zijn de Pizza Cupcakes van Chrissy Teigen alleen te koop op de Cravings website. Andere smaken van de Pizza Cupcakes zijn echter te vinden op de Pizza Cupcake website en in geselecteerde winkels aan de oostkust, zoals Wegmans, Whole Foods Market, Fairway, ShopRite en Gourmet Garage.

Wat zijn de hoofdingrediënten van Chrissy’s Spicy(ish) Pizza Cupcakes?

Chrissy’s Spicy(ish) Pizza Cupcakes zijn gemaakt met een “trade-secret” pizzadeeg, verse mozzarella, Italiaanse San Marzano tomatensaus en een snufje chilivlokken voor extra warmte. De ingrediënten die op het etiket vermeld staan zijn ook mozzarella kaas, tarwebloem, suiker, plantaardig vet, volle melkpoeder, zout, sojabloem, gedroogd tarwe zuurdesem, gist, tomatenpuree en andere ingrediënten en conserveringsmiddelen. Mogelijke allergenen zijn soja, melk en tarwe.

Hoeveel kosten de Pizza Cupcakes van Chrissy Teigen?

Een doos met 12 Pizza Cupcakes kost $32 op de Cravings website, wat neerkomt op iets meer dan $2,50 per cupcake. De verzendkosten zijn afhankelijk van je locatie en er kunnen ook extra belastingen van toepassing zijn op basis van je locatie.

Kan ik meer dan één doos Pizza Cupcakes bestellen?

Ja, elke klant mag maximaal drie dozen Pizza Cupcakes kopen. De beschikbaarheid kan echter veranderen, dus het is aan te raden om de website van Cravings te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Wat is de houdbaarheid van Chrissy Teigen’s Pizza Cupcakes?

Chrissy Teigen’s Pizza Cupcakes worden bevroren verzonden in een geïsoleerde doos met droogijs om ze vers te houden. Volgens de website van Cravings kunnen de cupcakes tot drie maanden in de vriezer bewaard worden. Het is aan te raden om de bewaarinstructies te volgen die bij je bestelling worden geleverd voor de beste smaak en kwaliteit.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren nadat deze geplaatst is?

Volgens de Cravings website kunnen bestellingen meestal niet meer worden gewijzigd of geannuleerd nadat ze zijn geplaatst. Daarom is het belangrijk om je bestelling zorgvuldig door te nemen voordat je deze afrondt om er zeker van te zijn dat deze correct is.