online vegan kookworkshops

Omdat ik recent zelf heb ervaren hoe fijn het is om online kookworkshops te volgen, gezellig samen te koken en erna lekker te eten organiseer ik nu ook online kookworkshops: Cook The Film. Yes, we koken samen de showstoppers uit enkele bekende films, want foodie films zijn echt mijn favoriete films. We koken uit Julie & Julia, Alice in Wonderland en Lady & De Vagebond. We koken volledig plantaardig.

Alice in Wonderland: Samen koken we een heerlijke high tea met 3 gerechtjes, volledig plantaardig. Tea Time met Alice, anyone?
Julie & Julia: We koken 2 heerlijke gerechten uit de gezellige film Julie & Julia. Ik leer je ze volledig plantaardig te maken. Een hoofdgerecht en een zalig dessert!
Lady & De Vagebond: We maken een heerlijke pasta met vegan meatballs Ć©n een easy dessertje. Bella Notte!

Zet je nadien gezellig in de zetel bij de film waarvan we kookten, voor de full experience!

Op 27 en 28 februari doe ik eerst 2 try outs, om te kijken of alles lukt en hoe jullie het vinden. Op deze dagen krijg je dus een zotte korting. Vanaf daarna is het voor echt. Klik hieronder voor meer info, een teaser van wat we gaan koken, alle workshopdata & om je meteen in te schrijven. Voor de try outs zijn er al heel wat plekken weg, dus haast je als je erbij wil zijn.

Klik hier voor meer info

Snel zijn is de boodschap: hou het aantal deelnemers beperkt om de ervaring zo persoonlijk mogelijk te houden.

Tot snel?
liefs, Lisa

Wil je meer tips over vegan eten en fairtrade fashion? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s